מניעת טיפול רפואי מקשישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת טיפול רפואי מקשישה
    מילי
    24/12/2009

סבתא שלי בת 76 פנתה לקופ"ח לאומית כדי לבקש להחליף רופא אורטופד כי הרופא שפנתה אליו התברר כי לא מדבר בשפתה ולא מבין על מה היא מתלוננת. היא סבלה בשקט עד שסמתי לב כי אינה מסוגלת ללכת . פנינו לקופת חולים והסברנו מה הבעיה אבל הם אמרו כי זה לא מעניין אותם וכי יאשרו לה ללכת רק לכירורג אבל לא לאורטופד. הסברתי להם כי אין לה שום בעיה כירורגית אז הם אמרו שתסביר לרופא אך שהיא רוצה או שתמתין בסבלנות לסוף הרבעון. אבל לסבתא שלי אין אפשרות להמתין בסבלנות, היא " מתה" מכאבים.
    ככה מתייחסים בארצינו לניצולי שואה. ועוד פקידה צעירה צועקת עליה שאין שום סיבה שלא תוכל לחקות "כמו כולם" ולסבול בשקט. אני בוכה כשאני רואה אך היא יושבת קטנה כזאת בכורסה שלה ו"סובלת בשקט כמו כולם".
    פנינו לשירות לקוחות של קופת חולים , למנהל סניף ולעוד גופים אחראים אבל לאף אחד לא אכפת הרי להם לא כואב. לבם עשוי אבן.
    ואני חסרת עונים מול המערכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת טיפול רפואי מקשישה

הוספת תגובה

• טיפול רפואי לקשישה

מעיין רוגל
    27/12/2009

שלום מילי,
    אני מציעה לך לפנות למייל העמותה עם פרטי המקרה בכדי שנוכל לעשות בירור מעמיק יותר של המצב ונוכל לבחון האם אנחנו יכולים לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו