מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבי שהוא בן 80 לקה באירוע מוחי קל.אור01/10/2007
אושפז במאיר כ"ס. לשלושה ימים. ביקר אותו נוירולוג שקבע שיש לו סתימה בעורק הצווארי. האשפוז היה לפני כחודש. ניתן לו תור לאקו דופלר צווארי לאוקטובר. הכל זז כל כך לאט שאפשר להשתגע. רק באוקטובר הוא יעבור את הבדיקה, ומי יודע מתי יחליטו לצנתר את העורק.
הצענו (המשפחה) שנעשה את הבדיקה באופן פרטי-אבי סירב. הוא עוד מדור ההסתדרות. חושב שהוא שילם מספיק כדי לבנות כמה קירות בהסתדרות ובטח ראשי הקופה לא ישנים מרוב דאגה לבריאותו. עקשן שכזה. גם את ביטוחי המשלים הוא סירב לשלם (לא מתוך קמצנות, אלא מתוך ענין עקרוני)
הבעיה היא כזאת :שמעתי מאנשים קרובים שגם אצלם התגלתה הבעיה, שמיד הופנו לחדר ניתוח וטופלו. נראה לי שלקופה יש אינטרס של "סחבת" בטיפול מהטעמים המובנים...
איך אני מחישה את הטיפול בו? אני חוששת שאבי "יושב" על פצצה מתקתקת. וזה רק עניין של זמן...
או לחילופין, אני מעונינת להעביר את הטיפול בו לבית חולים אחר. הכל רק לא מאיר כ"ס. מה לכתוב להם בבקשה? הרי ממילא מכתב בקשה יעורר בהם אמטגוניזם ויחבל במאמצי העברת הטיפול. מה עושים?
נ.ב.
בקשתי לדבר עם הרופא המטפל שלו במחלקה . הרופא בקושי דיבר איתנו. אכל עוגיות והשפריץ את הפירורים לכל עבר ,תוך כדי דיבור.ענה לטלפונים ובקושי הרים את הראש. יופי של נימוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
מעיין רוגל01/10/2007כדי לתת תשובה מלאה ואני מקווה שגם כדי לסייע ממש במאבקכם אני זקוקה למידע נוסף.
אבקש ממך לפנות למייל העמותה (אין לי כאן מייל אישי שלך להתקשרות), שם נוכל לקחת ממך את הפרטים, מסמכים רפואיים וכן הלאה ולהמשיך את ההליכים כדי להגיע לתוצאה כמה שיותר מהר.
תודה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לעמותה
מעיין רוגל06/10/2007אור שלום,
מבדיקה עם הצוות המשפטי שלנו נוכל לעזור לך בבעיה מול קופת החולים, ואני מאמינה שנוכל להגיע לתוצאות ולטיפול באביך במהרה.
אנא פנה למייל העמותה וצרף מסמכים רפואיים שיש לכם כדי שנוכל לטפל בפניה במהירות האפשרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?