טופס 17 לטיפולי IVF

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופס 17 לטיפולי IVF
    עירית
    03/01/2010

שלום,
    אני מטופלת בקופת חולים כללית. הופניתי על ידי רופא הנשים למחלקה לפריון.
    בתחילה, ביקשתי להיות מטופלת באסף הרופא עקב ניסיון עבר טוב עם מנהל המחלקה וכן כי רופא הנשים שלי עובד שם. בקופה הערימו עלי קשיים. בעזרת "פרוטקציות" של חבר שמכיר חבר, הצלחתי בסופו של דבר להשיג טופס 17. הדבר היה לפני כחצי שנה. מאז הפסקתי עקב אילוצים רפואיים ועכשיו אני צריכה שוב להגיע ליחידה.
    החלטתי לא להלחם בבירוקרטיה והזמנתי תור לביה"ח שיבא, רק שגם עכשיו נאמר לי שאני לא יכולה ללכת לשם היות ואני לא באותו מחוז.
    היות ואני מטופלת במחוז תל אביב, הודיעו לי שאני יכולה להיות מטופלת רק באיכילוב, בלינסון וולפסון.
    התקשרתי לשיבא לבטל את התור והפקידה אמרה לי שחוקית, הקופה לא יכולה למנוע ממני לגשת לאיזה בי"ח שאני רוצה. האם נכון? מה הפרוצדורה?
    התהליך הנ"ל גם כך קשה והבירוקרטיה רק מקשה עוד יותר.
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טופס 17 לטיפולי IVF

הוספת תגובה

• טופס 17

מעיין רוגל
    05/01/2010

שלום עירית,
    דבר ראשון, כמובן שאני ממליצה לנצל את ההזמנה לפניה של הכללית כפי שהתפרסמה בתגובה שמעלי.

מעבר לכך - מבחינת מחוייבות הקופה - קופת חולים מחוייבת בעיקרון לספק לך שירותים רפואיים מסויימים, בהתאם לסל הבריאות, אך היא מחוייבת לספק אותם רק בבתי החולים או באמצעות רופאים הנמצאים בהסדר עם הקופה, וכן יכולה לקבוע לך טיפול בהתאם למחוז בו את נמצאת.
    ביטוחים משלימים בקופות החולים לעיתים מקנים את האופציה לבחור רופאים מתוך הרופאים שבהסדר עם קופת החולים גם אם אינם במחוז שלך, אבל לשם כך עלייך לבדוק את פוליסת הביטוח המשלים שלך אם יש לך כזה.
    לעיתים יש אפשרות להגיע לרופא שבהסדר עם הקופה אך לא באותו מחוז, באשר לרופא שאינו בהסדר עם הקופה - זה כבר מסובך יותר.

אם אחרי הפניה לכללית לא תקבלי את המענה שאת זקוקה לו, אנא פני בחזרה לפורום או למייל העמותה ואנו ננסה לעזור לך משם.

בהצלחה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עירית
    05/01/2010

תודה רבה על התגובות. דיברתי עם קופת החולים. אומנם, תשובתם לא סיפקה אותי,
    אך היה נחמד לדעת שיש עם מי לדבר :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו