זכויות למחלה ראומטית A.S.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות למחלה ראומטית A.S.
    סימון
    02/10/2007

אני בן 54 ,מאובחן ankylosing spondilytis (מחלה ראומטית הפוגעת בשלד) מזה 25 שנים.
    עמוד השידרה שלי מקובע כמעט לחלוטין , ולמרות זאת תביעותי לוועדות רפואיות של מבטחים וביטוח לאומי, נדחו. (לפני כ 10 שנים) .
    נאלצתי להחליף מקומות עבודה ושכרי נפגע, אני גם מתקשה לתפקד ביומיום.
    מה עלי לעשות למימוש זכויותי? למי עלי לפנות? האם קיים גוף או חברה אמינים לבירור ומיצוי זכויות? האם יש התיישנות לתביעות מעין אלה?
    בשל החשש ליפול לידיים לא נכונות אני דוחה כבר שנים את הטיפול בזכויותי.
    אודה על עזרתך והכוונתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות למחלה ראומטית A.S.

הוספת תגובה

• טיפול בזכויות

מעיין רוגל
    03/10/2007

שלום סימון,
    אם אני מבינה נכון, הבעייתיות נובעת לא מקבלת או אי קבלת טיפול רפואי, אלא ביחס לזכויות שלך מול המוסד לביטוח לאומי ומול מבטחים כגוף מבטח.
    לצערי הרב העמותה שלנו אינה עוסקת בתחום זה אלא בתחום זכויות החולה על פי חוק ביטוח בריאות ממלכתי. ולפיכך אין בידי את המידע הנדרש כדי לסייע לך. יתכן כי העמותה לזכויות החולה תוכל לתת לך מענה.
    כמו כן אוכל להציע לך לפנות לעורך דין המתמחה בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי וגופים מבטחים ופנסיוניים.

ברמת העיקרון יש התיישנות על תביעות שונות, אך רק עורך דין המתמחה בתחום אשר יקבל לידיו את כל פרטי המקרה יוכל לתת לך תשובה מדוייקת בנושא.

בהצלחה

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו