ימי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימי מחלה
    רבקה
    26/01/2010

אני עובדת בחברה גדולה ומסודרת 20 שנה, חליתי בתקופה האחרונה ונגמרו לי ימי מחלה , האם החוק היבש אומר שמי שנגמרו לו ימי מחלה בעצם לא יכול להיות חולה? או שפשוט זו הבעיה שלו ועליו לשלם את שכר הדירה למשל ממשכורת שלא קיבל,אני סובלת מבעיה קרדיולוגית ונאלצתי להישאר בבית במשך כשלושה שבועות ועתה נאמר לי שאקבל תשלום רק על שבעה ימים ע"ח ימי מחלה לשנה הבאה , שאלתי מה אני יכולה לעשות כדי לקבל החזרים על השבועיים הנותרים ומה קורה במקרה שאאלץ להיעדר חלילה עוד חודש , למי פונים במקרה זה ומה עלי לעשות אני מיואשת ומצב זה רק מכביד ומגביר את בעיות הלב מהם אני סובלת גם בזה אין התחשבות ? אודה על תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ימי מחלה

הוספת תגובה

• ימי מחלה

עו``ד בועז אלקלעי
    27/01/2010

את השאלה הזו עליך לפהפנות לפורום העוסק בדיני עבודה.
    יחד עם זאת אני מרגיש חובה לעדכנך כי יש באשפרותך לפנות לביטוח לאומי בתביעה. אם את עובדת בחברה גדולה ומסודרת ככל הנראה יש לך ביטוח אובדן כושר עבודה המכסה על נזקים שכאלה וכיוצ"ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו