מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בענין תביעה נגד המל"לסיגלית04/02/2010
לכ" עו"ד בועז שלום רב
ב2005 עברתי ארוע לב שנבע מתאונת עבודה שעברתי לפני שנים רבות.
ב-2008 הגשתי תביעה על החמרת מצבי לפי תקנה 36 שמקורה בתאונת עבודה הנ"ל.
ועדה רפואית מדרג ראשון-רופא יחיד- דחתה את תביעתי והגשתי ערעור.
וועדת העררים קבלה את טענותי , וקבעה הגדלת אחוזי נכות
מעבודה בגין החמרה זו.אך התחולה שנקבעה ,היא רק מתאריך הגשת התביעה ב2008, ולא ממועד הארוע שהתרחש ב-2005
הגשתי תביעה לביה"ד לעבודה להכרה בנכות החל מיום הארוע, והדגשתי שאני לא מערער על אחוזי הנכות שנקבעו, כי הם נראים לי סבירים ומתאימים למצבי.
המל"ל הגיש מצדו כתב הגנה, ובו בין היתר טען, שעלי לערער על החלטת הועדה הרפואית והיא שתקבע ממתי התחולה
שאלתי! האם הועדה תדון מהתחלה גם בקביעתה לגבי ההחמרה וסיבותיה והיא רשאית לבטל את ההכרה הרפואית הקודמת, ולשלול את ההחמרה הקשורה לעבר הרחוק(כלומר להפוך את החלטתה לגמרי),או שהיא תעסוק רק בצד המנהלי של מועד התחולה,ולא בקביעה הרפואית שנתקבלה על ידה בערעור
ואני מודה מאד לכולם
סיגלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בענין תביעה נגד המל"ל
עו``ד בועז אלקלעי05/02/2010אני אזהר בתשובתי מאחר והחומר לא מונח בפני, אך אומר לך זאת.
הגשת ערעור לבית הדין על החלטת ועדה רפואית לעררים היא בשאלות משפטיות. אם לא ערערת על הקביעה בנוגע לנכות והמוסד לא הגיש ערעור שכנגד, הרי שהוועדה אמורה לנהוג בדיוק עפ"י החלטת בית המשפט שלא ייתייחס לנכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילת תודה לבועז
סיגלית05/02/2010לעו"ד בועז הנכבד
עזרת לי מאד ותבורך על פעולותיך למען הקהילה,הרבה מאד חבים לך תודה ואני מקווה שאתה חש בכך
ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
עו``ד בועז אלקלעי05/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?