אחזר עבור טיפול שלא בסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחזר עבור טיפול שלא בסל
    שרגורוצקי דלי
    06/02/2010

אני מורה לחינוך גופני שיצאתי לפנסיה מוקדמת
    שלוש שנים לפני יצאתי התגלתה מלונמה ונזקי שמש רבים כתוצאה מזה תבעתי את ביטוח לאומי במחלת מקצוע על עור ומצבי הנפשי מכך וקבלי 19% לצמיתות במשך הזמן המשכתי ללכת לטיפולים לרופא עור לנזקי השמש ועכשו עברתי באופן פרטי פילינג עמוק כדי לקלף את פגעי השמש וכתמים טרום סרטנים לאחר שרופא לקח ביופסות קודמות ואמר שרק פילינג עמוק יכול לעזור אבל זה מחוץ לסל . שאלתי היא אם יש לי אישורים מועדות של בטוח לאומי ודוח מהרופא על מצבי האם אני יכולה להגיש לועדעת חריגים של קופת החולים בקשה לעזרה בתשלום הטיפול שעברתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחזר עבור טיפול שלא בסל

הוספת תגובה

• החזרים

מעיין רוגל
    06/02/2010

שלום דלי,
    לצערי העניין מאוד מורכב. בעיקרון כדי לקבל מימון של הקופה על טיפול שאינו בסל יש לפנות לועדת חריגים. מאחר שהעניין רטרואקטיבי ומדובר בטיפול שאינו נכלל בסל הבריאות, אני חוששת שלא תוכל לפנות לועדת חריגים.
    יתכן שדרך הביטוחים המשלימים תוכל לקבל החזרים.
    אני מציעה לך לפנות לביטוח המשלים (אם אתה מבוטח בכזה) יחד עם ההמלצה הרפואית לטיפול הפילינג שקיבלת ולנסות את העניין דרכם.

רפואה שלמה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו