שירות לאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירות לאומי
    אורית
    08/02/2010

שלום.האם אפשר לתבוע אותם(עשיתי שירות במד"א-במזכירות)בגללל שבאותה שנה חליתי בהרבה מחלות ובעיות? בריאותיות
    אני לא חושבת זה מקרי-העבודה היתה קשה ומלחיצה.ואף פעם לא נגמרה.
    אבל עבר 7 שנים וגם אין לי תיעוד לגמרי מסודר(אפשר להוציא מקופ"ח?למשל-שבפעם הראשונה שהייתי אצל רופאת העור זה היה באותה שנה והיא אבחנה מחלת עור כרונית?
    הענין הוא שבזמנו הם התחילו אבל רק בשנים האחרונות הם החמירו ומצבי הבריאותי הסתבך בגלל המחלות הנ"ל(אשמח לפרט אם צריך)
    וגם בזמנו בקשתי לעשות שירות בחצי משרה כי היה לי קשה אבל אמרו שאין דבר כזה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שירות לאומי

הוספת תגובה

• ושאלות נוספת

אורית
    08/02/2010

מי מעל הביטוח לאומי ואגף הרווחה בעיריה?
    כי בעיריה מתעלמים ממני-התקשרתי אלהם מהקיץ והלכתי אלהם ועד עכשיו לא נתנו לי פגישה עם עו"ס שתעזור לי.מצבי קשה מאוד-לא רק בריאותית אלא גם כלכלית ,נפשית ומשפחתית.אני עלולה למצוא עצמי ללא קורת גג והם לא עוזרים!אז למי אפשר לפנות(המנהל שלהם דפוק)
    אותו דבר עם ביטוח לאומי-כבר שלוש שנים שאני במאבק איתם על קצבת נכות כלללית!כי אני לא עובת(שנים ניסו למצוא לי עבודה בלשכה ובמרכז שיקום שלהם אך ללא הצלחה)הרופאים נתנו לי 70 אחוז אבל העו"ס שלהם דחתה לי את הקצבה..בפגישה איתה היא ממש התעללה בי וגרמה לי לבכות,ירדה עלי רמסה את כבודי וזה לא פעם ראשונה! נמאס לי ואני רוצה הלהגיש תלונה נגדם בכלל!
    אני בחורה צעירה שיש לי הרבה מחלות כרוניות ועברתי תאונת דרכים -למה כול מסכת התעללות הזו שהם עושים לי?(כבר עברתי אולי 30 ועדות שלהם)
    אשמח ליעוץ משפטי ממכם. עד כמה שאפשר דרך האינטרנט..
    תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נטע לי

עו``ד בועז אלקלעי
    08/02/2010

אני מצטער כבר בתחילת התשובה מאחר ואינני יכול להשיב לך בצורה מסודרת כפי שהשאלות מנוסחות.

יש לבדוק חלק חלק מתלונותייך ולהפנות אותך ולייעץ לך במקומות המתאימים.

בשביל לדעת איך להתמודד אם תוצאות הועדה של הביטוח לאומי נכות כללית עלי לבחון את הפרוטוקולים .

אם עברו מעל 7 שנים מיום שנולדה לך עילת התביעה כנגד מד"א אז קיימת בעיה (בעיה שניתן להתמודד איתה, אך היא עדיין בעיה מהותית).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיזה פרוטוקולים?

אורית
    09/02/2010

קבעו לי 70 אחוז נכות רפואית אבל דחו לי את הקצבת נכות.אין ממש רישומים אלא רק בעיקר כמה אחוזי נכות קבלתי על כול מחלה .למה באמת העו"ס לא רושמת למה היא דחתה אותי ומה ההתרשמות שלה?אין חוק שייחיב אותם לרשום דברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימה

עו``ד בועז אלקלעי
    10/02/2010

בנכות כללית בודקים את הנכות הרפואית שלך ואח"כ אם עברת את הסףהם בודקים את אובדן כושרך להשתכר.

אם הועדה ביססה את החלטתה על בסיס חוו"ד של עו"ס אז חובה עליהם להמציא את הדו"ח .

והינך רשאית לערער על הקביעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו