זכויות רפואיות במסגרת השירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות רפואיות במסגרת השירות
    חיילת
    10/10/2007

אני סובלת מבעית גב שגורמת לי לכאבים קשים. אני לא מרוצה מהיחס שאני מקבלת מהרופא הצבאי ואין לי מבחר גדול של רופאים וכל תור לוקח זמן ארוך מאוד. אין לי מושג מה הזכויות שלי כי מערימים מכשולים בירוקרטיים ואני כבר לא יודעת מה מגיע לי ומה לא. בתור חיילת, מותר לי לפנות לטיפול רפואי פרטי או שלפחות מגיע לי לקבל טיפול בטווח זמן סביר או שאני צריכה להשלים פשוט עם המצב (אין לי כסף ללכת לרופא פרטי)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זכוויות רפואיות במסגרת השירות

מעיין רוגל
    10/10/2007

שלום חיילת,
    ברמת העיקרון מי שנמצא במסגרת צבאית מקבל טיפולים רפואיים דרך הצבא ואינו מבוטח למעשה בביטוח הבריאות שבו מבוטחים שאר תושבי ישראל ושהטיפולים והתרופות בגינו ניתנים באמצעות קופות החולים.
    לחייל אין את האפשרות לפנות לרפואה פרטית כל עוד הוא משרת בצה"ל בכל מקרה שהוא.

אני יכולה לנסות ולבדוק האם אנחנו יכולים לעזור לך במסגרת העמותה, אבל לשם כך אני צריכה לעבור איתך לתקשורת אישית וישירה כדי שנוכל לקבל פרטים נוספים ולבדוק אפשרויות לפעולה.
    אם את מעוניינת אנא פני למייל הפרטי שלי או למייל העמותה.

בהצלחה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו