מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות רפואיות למחלת MASTOSITOSISמיכאל14/02/2010
שלום ,
אני חליתי במחלת MASTOSITOSIS SISTEMATY שמשמעותה מחלת דם נדירה שתפסה את מח העצם , מתבטאת בהתפשטות מוקדים סקלוריטיים עם מרכיב ליטי בכל חוליות חוט השדרה ובעצמות מלווה בכאבים .
הוחלט בביה"ח איכילוב במחלקת ההמטולוגיה לטפל בי באמצעות תרופה אונקולוגית בשם GLEEVEC במינון 400 מ"ג , העו" של ביה"ח קראה לי לפגישה לקבלת אישור לטיפול ולמחלה על מנת לגשת איתם לועדה רפואית של הביטוח הלאומי לקבלת נכות של 100% בתקופת הטיפול .
יש לי ביטוח בריאות פרטי מקיף מטעם חברת מנורה כולל הכרה לפיצוי על 32 מחלות ( הכולל מחלות קשות , ניווניות טרשת וכו' ) .
מבקש לדעת האם המחלה שחליתי בה מזכה אותי בפיצוי ומהן זכויותיי מול מס הכנסה , ביטוח לאומי וביטוח הבריאות הפרטי ?
בכבוד רב ותודה מראש .
מיכאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות רפואיות למחלת MASTOSITOSIS
עו``ד בועז אלקלעי14/02/2010במסגרת הביטוח הלאומי- אם תוכר מבחינה רפואית כנכה בדרגת נכות של למעלה מ-40% ובמידה והינך סובל מאובדן הכנסות מלא או לפחות ירידה בשכר של 50% הינך זכאי לקצבה חודשית.
אם הינך ממשיך לעבוד בתקופת המחלה יתכן ותהיה זכאי לפטור ממס הכנסה.
דרך אגב - אין כפל פיצוי משמע פטור ממס הכנסה וקצבה.
מבחינת הביטוח הרפואי יש לבחון מה אומרת הפוליסה והאם המחלה שבה חלית מוגדרת בפוליסה, שאז תוכל לקבל את הקבוע בהסכם הביטוח.
יתכן ותהיה זכאי לקצבת אובדן כושר עבודה אם יש לך כזו מחברת הביטוח בגין התקופה בה הינך מצוי באי כושר מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?