מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אגרת תשלום מדאיהודה03/03/2010
שלום רב
בתאריך 16.01.2010 אני ומשפחתי היינו מעורבים בתאונת דרכים
למקום הארוע הוזמנה ניידת מד"א שלא על ידינו
לכיוון שלא היה צורך בפינוי אנשי מדא נתנו לנו הפנייה לחדר המיון ועזבו את המקום – הם לא נתנו לנו כל טיפול שם.
לאחר כחודש קיבלנו 2 הודעות תשלום בגין טיפול מדא
מברור שעשינו עם חברת הביטוח עולה כי מה 1.1.2010 כי קופות החולים משלמות בגין אגרת מדא
ללא סייג ומה 1.2.2010 ההחזר הוא רק בגין אישפוז.
כל גורם מנסה להעביר את האחריות לשני
מהם זכויותי בנושא - איך אני יכול לדעת ממי לדרוש את ההחזר והתשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגרת תשלום
מעיין רוגל03/03/2010אני מציעה לכם לפנות בבקשה לביטול האגרה הנ"ל למד"א בפירוט של הסיבות שלכם לבקשה - האמבולנס הוזמן על ידי גורם שלישי ולא לבקשתכם, וכן לא ניתן טיפול במקום.
קופת חולים אכן מממנת את האמבולנס רק במידה והיה צורך באשפוז, ולכן איתם קשה לי להאמין שתוכלו להגיע לאנשהו. מד"א הם אלו שגובים את התשלום ולכן הם הכתובת.
מקווה שלך ולמשפחתך שלום.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?