מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיה כתאונת עבודהאילנה19/03/2010
שלום רב!
לפני כחודש וחצי נפלתי ברחוב על מדרכה שבורה, ושברתי את היד ב-3 מקומות. אני מגובסת ל-3 חודשים. הנפילה היתה ביום שישי אחרי העבודה, בדרכי מהעבודה. אך לא הלכתי ישר הביתה. בעלי אסף אותי, ויצאנו מהעבודה לצעידה (ספורט), בשכונה של העבודה (שזו גם השכונה בה אני גרה). בדרכי חזרה מהצעידה, נפלתי על המדרכה. כאב לי מאוד, אך נסעתי למיון רק למחרת, ביום שבת, כשהכאבים לא עברו, אלא התגברו. במיון התקבלתי, אך לא אמרתי שזו תאונת עבודה, כיוון שזה לא קרה בעבודה. רק אחרי כמה זמן, חברה אמרה לי שזו בעצם תאונת עבודה. במיון סיפרתי שנפלתי ברחוב. גם לרופאת המשפחה סיפרתי שנפלתי ברחוב אחרי צעידה ספורט. לא קישרתי זאת עם העבודה.
שאלותי:
האם זו תאונת עבודה?
אם כן, מה עלי לעשות כדי לקבל זאת כתאונה?
האם אפשר לשנות את המכתב במיון לתאונת עבודה? האם לגשת למיון לשנות?
אמרתי למעסיק (משרד החינוך) שנפלתי ברחוב. אך לא ציינתי שזו תאונת עבודה. האם ניתן לשנות זאת?
תודה על היעוץ וחג שמח!
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה
עו``ד בועז אלקלעי19/03/2010כאשר תאונה מתרחשת בזמן החזרה מהעבודה, הרי שמדובר בתאונת עבודה, אלא אם כן יש "סטייה של ממש". יש לבחון את המקרה שלך ולראות אם מדובר בסטייה של ממש או שניתן לשייך זאת לתאונת העבודה.
רשמת בשאלה כי נפלת על מדרכה שבורה, האם צילמת את המקום ?
אם מדובר במפגע משמעותי - קיימת לך זכות תביעה מול העירייה ובסופו של דבר את יכולה לקבל את הפיצוי גם מחברת הביטוח של העירייה.
אין כמובן מניעה לקבל חלק יחסי מהביטוח הלאומי וחלק מחברת הביטוח אם מדובר בתאונת עבודה.
במקרים רבים מהסוג הזה, אנו, עורכי הדין יושבים עם הלקוחות מבררים את נסיבות העניין ומחליטים על הדרך הנכונה ביותר.
זה מה שאני ממליץ לך לעשות ויפה שעה אחת קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?