תביעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תביעה
    לילי
    10/05/2010

שלום וברכה
    אובחנתי לפני כמה חודשים כחולת פיברו לפי אישור רפואי שבידי מראומוטולוג אין לי יכולת לעבוד כמו כן יש לי אישור של רופאה פסיכיטארית על דכאון עקב הפיברו שמונע ממני לתפקד כבעבר
    לאחרונה גם פוטרתי מעבודתי עקב הקשיים לתפקד בעבודה
    סבלתי כמה שנים מהפיברו טרם האבחון ורמת ההכנסות שלי ירדה באופן משמעותי ביותר
    ברשותי פוליסה אובדן כושר עבודה פרטית שרכשתי לפני כ10 שנים
    שאלותי האם אוכל לתבוע את סכום הביטוח שבפוליסה האם חברת הביטוח תשלם לי לפי סכום הביטוח שביטחתי או לפי ממוצע של 12 חודשים אחרונים שלהמשכורות שהוא נמוך מהסכום המבוטח
    שאלה נוספת האם הביטוח הלאומי מכיר בפיברו כמחלה והאם יש תקדימים של חולים שקיבלו קצבה
    סליחה על האריכות ותודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תביעה

הוספת תגובה

• תביעה

עו``ד בועז אלקלעי
    17/05/2010

שלום !

שאלתך מעלה נושאים רבים ואומר לך כבר כאן כי טוב תעשי אם תפני לעו"ד מומחה בתחום כדי לקבל טיפול מלא לכל בעיותיך.

אם חברת הביטוח תמצא כי כאשר התקשרת עם חברת הביטוח בחוזה כבר סבלת מהמחלה, היא תבקש לבטל את הפוליסה ובכל מקרה לא תשלם לך את הקצבה.

כמו כן קצבאות הללו הינן קובעות כי לשם קבלת קצבה עליך לאבד 75% מכושרך לעבוד בעבודה בו עבדת לפני המחלה או בכל עיסוק סביר אחר.

יש לבדוק כי הינך עומדת בתנאים הללו.

לעניין השכר, חברת הביטוח תבדוק מה היה ממוצע שכרך ב- 12 החודשים שקדמו לכניסה למצב של אובדן כושר עבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו