מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תביעהלילי10/05/2010
שלום וברכה
אובחנתי לפני כמה חודשים כחולת פיברו לפי אישור רפואי שבידי מראומוטולוג אין לי יכולת לעבוד כמו כן יש לי אישור של רופאה פסיכיטארית על דכאון עקב הפיברו שמונע ממני לתפקד כבעבר
לאחרונה גם פוטרתי מעבודתי עקב הקשיים לתפקד בעבודה
סבלתי כמה שנים מהפיברו טרם האבחון ורמת ההכנסות שלי ירדה באופן משמעותי ביותר
ברשותי פוליסה אובדן כושר עבודה פרטית שרכשתי לפני כ10 שנים
שאלותי האם אוכל לתבוע את סכום הביטוח שבפוליסה האם חברת הביטוח תשלם לי לפי סכום הביטוח שביטחתי או לפי ממוצע של 12 חודשים אחרונים שלהמשכורות שהוא נמוך מהסכום המבוטח
שאלה נוספת האם הביטוח הלאומי מכיר בפיברו כמחלה והאם יש תקדימים של חולים שקיבלו קצבה
סליחה על האריכות ותודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעה
עו``ד בועז אלקלעי17/05/2010שלום !
שאלתך מעלה נושאים רבים ואומר לך כבר כאן כי טוב תעשי אם תפני לעו"ד מומחה בתחום כדי לקבל טיפול מלא לכל בעיותיך.
אם חברת הביטוח תמצא כי כאשר התקשרת עם חברת הביטוח בחוזה כבר סבלת מהמחלה, היא תבקש לבטל את הפוליסה ובכל מקרה לא תשלם לך את הקצבה.
כמו כן קצבאות הללו הינן קובעות כי לשם קבלת קצבה עליך לאבד 75% מכושרך לעבוד בעבודה בו עבדת לפני המחלה או בכל עיסוק סביר אחר.
יש לבדוק כי הינך עומדת בתנאים הללו.
לעניין השכר, חברת הביטוח תבדוק מה היה ממוצע שכרך ב- 12 החודשים שקדמו לכניסה למצב של אובדן כושר עבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?