פיברומיאלגיה עקב תאונות דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • פיברומיאלגיה עקב תאונות דרכים
    פיברומיאלגיה
    13/05/2010

    שלום,
    יש לי פיברומיאלגיה בעקבות תאונות דרכים - אני סובלת למעלה מ8 שנים ונראה לי שסוף סוף אני מוכנה להודות בקיומה של התופעה. עברתי 4 תאונות דרכים, בעיקר פגיעה צווארית וגבית, כל תאונה החמירה את התופעות והכאבים. לפני התאונה הייתי בריאה באופן מוחלט ולא סבלתי מאף בעיה המאפיינת את המחלה. מהתאונה ה3 איני מסוגלת לתפקד באופן נורמלי, איני עובדת (כל עתידי וההשקעה בקריירה הלכה לפח) ואני בכאבים וייסורים ללא היכר.
    כל טיפול אלטרנטיבי/כדורים/מרפאת כאב/פיזיוטרפיה והידרוטרפיה למינהם לא עזרו - כמו כוסות רוח למת!!! אני ממש במצב שאיני מסוגלת לעבוד אפילו שעה ביום.
    מהו הטווח של אחוזי הנכות במחלה? והאם יש עוד משהו שלא עשיתי כדי לעזור לעצמי????
    איני מסוגלת לחיות כך יותר, אני מוכנה לוותר על כל תביעה אם אקבל את חיי בחזרה אבל לאחר שראיתי מיליון רופאים אני מתחילה להפנים ולקבל שזה אכן כרוני ללא פתרון ולמעשה אאלץ לחיות עם התופעה כל חיי. מה לעשות?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פיברומיאלגיה עקב תאונות דרכים

    עו``ד בועז אלקלעי
    17/05/2010

    הפורום הזה יכול לספק עזרה מקצועית משפטית ולא רפואית, על כן אאחל לך בריאות שלמה ואתייחס לתביעה כנגד חברת הביטוח.

    חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים קובע כי כל תאונה שהינה תאונת דרכים צריכה להיתבע עפ"י החוק.

    אם הגשת תביעות בגין תאונות הדרכים עליהן סיפרת, אז רוב הסיכויים כי תביעתך מוצתה.

    אם לא הגשת תביעות שכאלה או לפחות לא בגין כל התאונות, הרי שככל הנראה בית המשפט ימנה לך מומחה רפואי אשר יבחן את הקשר הסיבתי בין התאונה לבין המחלה ואף יקבע את אחוזי הנכות.

    בכדי שאוכל להשיב לשאלתך באופן ממוקד יותר, עלי לבחון את החומר בצורה מעמיקה.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו