מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משך ביטוחלילי17/05/2010
תודה לעורך דין על תשובתו
אני מבקשת לקבל הבהרה למה שנאמר בתשובתך
ראשית בעת ההתקשרות עם חברת הביטוח בפוליסה של אובדן כושר עבודה לא סבלתי מפיברו וביטחתי על סכום מסוים מדוע שלא אקבל את הסכום שביטחתי ולמה ממוצע 12 חודשים האם זה כלל שלפיו חברת הביטוח משלמת רק ממוצע 12 חודשים אחרונים נניח שהממוצע גבוה יותר ממה שביטחתי הרי שלא אקבלאת הממוצע ואם הממוצע נמוך גם לא אקבל את סכום שביטחתי האם זה כלומר חברת הביטוח עושה מה שנוח לה
יש בידי אישור רפואי מרמוטולוג שאני לא מסוגלת בשלב זה לעבוד כלומר אי יכולת להשתכר האם זה מספיק לצורך קבלת קצבה מהפוליסה הפרטית
לגבי הביטוח הלאומי אם אני מבינה הם לא מסתפקים באישור רפואי אלא דורשים וועדה רפואית
שאלה נוספת האם לצורך קבלת קצבה מהביטוח הפרטי מספיק להפנות את התביעה לסוכן הביטוח ואם חלילה אדחה אזי לפנות לעורך דין
לגבי התביעה מביטוח לאומי ברור לי שעלי לפנות לייעוץ לעורך דין המתמחה בענין
תודה לך על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ביטוח
עו``ד בועז אלקלעי22/05/2010אם אתחיל מהסוף אומר כי נראה לי שהינך זקוקה ליעוץ של עורך דין בכל הנושאים ולא רק בנושא הביטוח הלאומי.
לעניין קצבת אובדן כושר עבודה - את ההיגיון בחישוב השכר הממוצע אסביר בדוגמא. אם אדם מרויח 5000 ש"ח לחודש האם נראה לך סביר כי הוא יוכל לבטח עצמו במיליון ש"ח לחודש ?
לעניין חישוב השכר הממוצע, כמובן שאני בודק בתיקים שלי מה הדבר הטוב ביותר עבור הלקוח ומדוע הייתה ירידה בשכר בחודשים הסמוכים לתביעה וכך יש לעשות גם בענינך.
האישור לבדו איננו מספיק וחברת הביטוח ככל הנראה תבקש לבדוק אותך ו/או את החומר הרפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?