משך ביטוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך ביטוח
    לילי
    17/05/2010

תודה לעורך דין על תשובתו
    אני מבקשת לקבל הבהרה למה שנאמר בתשובתך
    ראשית בעת ההתקשרות עם חברת הביטוח בפוליסה של אובדן כושר עבודה לא סבלתי מפיברו וביטחתי על סכום מסוים מדוע שלא אקבל את הסכום שביטחתי ולמה ממוצע 12 חודשים האם זה כלל שלפיו חברת הביטוח משלמת רק ממוצע 12 חודשים אחרונים נניח שהממוצע גבוה יותר ממה שביטחתי הרי שלא אקבלאת הממוצע ואם הממוצע נמוך גם לא אקבל את סכום שביטחתי האם זה כלומר חברת הביטוח עושה מה שנוח לה

יש בידי אישור רפואי מרמוטולוג שאני לא מסוגלת בשלב זה לעבוד כלומר אי יכולת להשתכר האם זה מספיק לצורך קבלת קצבה מהפוליסה הפרטית
    לגבי הביטוח הלאומי אם אני מבינה הם לא מסתפקים באישור רפואי אלא דורשים וועדה רפואית

שאלה נוספת האם לצורך קבלת קצבה מהביטוח הפרטי מספיק להפנות את התביעה לסוכן הביטוח ואם חלילה אדחה אזי לפנות לעורך דין
    לגבי התביעה מביטוח לאומי ברור לי שעלי לפנות לייעוץ לעורך דין המתמחה בענין
    תודה לך על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך ביטוח

הוספת תגובה

• המשך ביטוח

עו``ד בועז אלקלעי
    22/05/2010

אם אתחיל מהסוף אומר כי נראה לי שהינך זקוקה ליעוץ של עורך דין בכל הנושאים ולא רק בנושא הביטוח הלאומי.

לעניין קצבת אובדן כושר עבודה - את ההיגיון בחישוב השכר הממוצע אסביר בדוגמא. אם אדם מרויח 5000 ש"ח לחודש האם נראה לך סביר כי הוא יוכל לבטח עצמו במיליון ש"ח לחודש ?

לעניין חישוב השכר הממוצע, כמובן שאני בודק בתיקים שלי מה הדבר הטוב ביותר עבור הלקוח ומדוע הייתה ירידה בשכר בחודשים הסמוכים לתביעה וכך יש לעשות גם בענינך.

האישור לבדו איננו מספיק וחברת הביטוח ככל הנראה תבקש לבדוק אותך ו/או את החומר הרפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו