MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI
    leon
    28/05/2010

שלום רב
    אני חבר של קופת חולים כללית.
    יש לי בעיות קשות בכל עמוד השדרה ועשו לי סיטי ולפני כשבוע הייתי אצל נוירוכירורג שהוא מומחה במחלת ע"ש מאחד מהמרכזים רפואים שבמרכז והרופא אמר שאני צריך לעשות בדיקת MRI ע"ש צווארי,גבי ו מותני וקיבלתי את הסירוף,אבל את בדיקה צריכה תרום ניתוחי.כמה שאמרו לי בקופה ,הם במחוז שאלו את רופא ששולח אותי לMRI את שאלות : בשבילמה צריך את MRI עם נוירוכירורג יעשה לי ניתוח לכל עמוד השדרה???אני לא רופא אבל מה השאלות האלו???איך הרופה יכולל להגיד שהוא יעשה ניטוח לכל עמוד השדרה,אז בישביל זה הוא רוצה קודם לראות את בדיקת MRI.אז מה לעשות ?תעזרו לי בבקשה,אני סובל מאוד,יש לי כאבים חזקים בכל עמוד שדרה,יש לי נימול ביד וברגל,בקושי זז,לא יודע מה לעשות?או שאני ילך למומחה אחר שימליץ לי עוד פעם על בדיקה?(בעבר היה לי אותו סיפור,שאלכתי למומחה אחר שהוא ימליץ עד פעם את הבדיקה ויאשרו לי בסוף)
    למי לפנות?אני הייתי מאוד מודה להם עם תאזרו לי.אני גבר צעיר עם נכות 100%

תודה
    לאון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI

הוספת תגובה

• mri

מעיין רוגל
    28/05/2010

שלום לאון,
    האם קיבלת הפניה בכתב לבדיקת מ.ר.י? האם קיבלת סירוב מהקופה למתן טופס 17?
    האם אתה לפני ניתוח?
    אנא, חזור אלי אם התשובות, לכאן או במייל כדי שאוכל לבדוק מה ניתן לעשות עבורך.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

leon
    28/05/2010

שלום מעיין
    תודה רבה על עצרה
    אז ככה

1.האם קיבלת הפניה בכתב לבדיקת מ.ר.י? כן קיבלתי הפניה מנוירוכירורג לבדיקת MRI ע"ש צווארי,גבי ו מותני
    2. כן נוירוכירורג בודק את הבדיקות CT ואמר שאני צריך את הבדיקה לפני הניתוח

3.הם עד עכשיו לא סירבו אבל הם שואלים הרבה שאלות למשל אם הנוירוכירורג יעשה לי ניתוח לכל ע"ש,ל מה צריכה את הבדיקה ככה אמרו לי בקופת חולים.אני לא רופה אבל איזה שאלות האלו תיפשיות,איך רופא יכול להגיד להם שהוא ינתח כל עמוד שדרה בלי לראות את בדיקת MRI???זה מובן שהם מסרבים את MRI כזה עולה הרבה כסף,אבל בדיקה בסל הבריאות!!!

למי שמגיא בדיקה הוא לא יכול לקבל,אלמי לא מגיע הו מקבל ככה זה במדינה ישראל
    אז נראה איזה תצובה אני אקבל מקופת חולים שלי בקשר עם בדיקת MRI מאושרת או לא.אתה מבינה,לפני שנותנים לי טופס 17 הם שולחים את כל הפניות למחוז שהם יאשרו את הבדיקה

אני מודה לך ומחכה ממך פסורות טובות

לאון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מעיין רוגל
    28/05/2010

הי לאון,
    בשלב הנוכחי אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל שלך בכל שאלה בעניין כדי לנסות ולהסדיר את מתן האישור לבדיקה.
    במידה ותקבל תשובה שלילית אנא פנה אלי שוב בפורום כדי שנוכל לסייע לך במה שניתן.

רפואה שלמה
    מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

leon
    28/05/2010

הי מעיין

היום דיברתי אם רופא משפחה שלי והו דיבר אם נוירוכירורג שהופנה אותי להדיקה ושואל אותו שאלות שמבקשו ממחוז איפה שמאושרים את הבדיקה אז נוירוכירוג עונה לו על שאלות ואז רופא המטפל שלי כותב במכתב מה שאמר נוירוכירורג,אז שלחו כבר מכתב למחוש אז אנו מחכים את תצובה מהם.אלווי שהם יאשרו,אז נראה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו