MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI
    לאון
    11/06/2010

שלום לך
    כבר פניתי אליכם בפורום בקשר MRI אם את זוכרת?
    אז בסוף אשרו לי בדיקת MRI חלקית(ע"ש מותנית ולא אושרו ע"ש גבי וצווארי)
    שלחתי קבילה למשרד בריאות,תגידי בקשה כמה זמן לוקח בירור בקבילה במשרד בריאות?אם הם יכולים ללחוץ על קופה ש הם יאשרו את הבדיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI

הוספת תגובה

• MRI

לאון
    11/06/2010

מעיין אם אני יכול בנוסב לקבילה למשרד הבריאות לפנות לוועדת בירורים עליונה?מה אתם ממליצים?תעזרו לי בבקשה

תודה
    לאון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• mri

מעיין רוגל
    15/06/2010

שלום,
    מה הרופא שלך אומר לגבי הבדיקה שאישרו לך? האם הוא עדיין חושב שיש צורך בבדיקה האחרת? אם הוא ממליץ על הבדיקה האחרת - מדוע קופת חולים לא מאשרת אותה (כדאי לברר מולם מהי סיבת הדחייה)?
    קבילה למשרד הבריאות יכולה לקחת זמן רב מאוד, אפילו במקרים דחופים. כדאי שתיקח את זה בחשבון.
    לפנות לועדת בירורים זהו הליך מורכב ועלול להיות בעייתי. החלטה של הועדה היא כמו פסק בוררות ולא ניתן לערער עליו, כך שלמעשה אתה עלול להכשיל את עצמך בעניין.
    אתה מוזמן לפנות לכאן אחרי שתברר מול הרופא שלך מה הוא אומר וממליץ.

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו