תאונה בחדר מדרגות בבית משרדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונה בחדר מדרגות בבית משרדים
    אחת
    17/06/2010

שלום רב
    ביקרתי אצל רופא ובסיום הביקור נפלתי בחדר המדרגות בבניין המשרדים בו נמצאת הקליניקה שלו. כתוצאה מהניפלה אני סובלת משבר מבמספר מקומות בקרסול, פריקה ואמורה להנתח (כרגע בחופשה משום שיש נפיחות ולא ניתן לנתח)

נזק רב הסבה לי ועוד תסב לי התאונה. :סבל, אובדן ניידות זמני לפחות, אובדן פוטנציאלי של מקום עבודה (אני עובדת במקום עבודה חדש ועתה שלושה חודשים לפחות לא אוכל לעבוד. אין לדעת אם יישמר לי מקום העבודה.)

מה הם זכויותי? האם ניתן לתבוע את הבניין בו נפלתי? ממי אני מקבלת משכורת בינתיים? שכן אין לי מספיק ימי מחלה עדיין. מביטוח לאומי? ביטוח פרטי? (יש לנו מנורה אך איני בטוחה שיש שם מרכיז של אובדן כושר עבודה)

אנא עזרו לי לעשות סדר בבלגן!

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תאונה

עו``ד בועז אלקלעי
    20/06/2010

שלום רב,

אם הנפילה בחדר המדרגות נגרמה כתוצאה מליקוי כלשהו, מים על הרצפה, שמן וכויוצ"ב - יש לך עילת תביעה כנגד בעלי ומחזיקי הבניין.

לגבי ביטוח -גם אם יש לך ביטוח אובדן כושר עבודה, הרי שיש תקופת המתנה של 90 יום, משמע אין זכות פיצוי במהלך שלושת החודשים הראשונים.

ניתן להגיש תביעה לדמי תאונה בביטוח הלאומי - מדובר בפיצוי עבור 3 חודשים הפסדי שכר ולא עבור כל נזקך, אבל גם זה משהו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו