ocd לאחר ארתרוסקופיה טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ocd לאחר ארתרוסקופיה טיפול
    מיכאל
    06/07/2010

הגעתי לצבא עם פרופיל נמוך על כאבים בקרסול,ובמהלך השירות אבחנו אצלי OCD אך לא ממש נקטו באמצעים כל שהם בכדי לטפל בבעיה.
    אחרי שנתיים של סבל מתמשך ומתגבר,ופגישות חוזרות אצל מומחי אורטופדיה בחר"פ הגעתי למומחה כף-רגל בבית חולים השרון שראה במצב כקשה והחליט לנתח.
    הניתוח כמובן היה ארתרוסקופיה ולפי מה שהוא אמר הסחוס שלי היה מרוסק עם רסיסים שהוצאו וגם קדיחה באזור בשביל חידוש הסחוס(לפחות ככה ניראה לי)
    אני כרגע בפיזיותרפיה והמצב משתפר,אני עדיין מוגבל בתנועה עם דריכה חלקית וכאבים לאחר 3 שבועות מהניתוח ופיזיותרפיה של שבועיים.
    השאלה שלי היא מה הסיכויים שהבעיה שהייתה תעלם לגמרי,והאם זה אומר שאני אוכל לרוץ ולתפעל את הקרסול כמו אדם בריא ללא הגבלות.
    עוד שאלה מכיוון שההחמרה בוצעה במסגרת הצבאית אמרו לי שאני אקבל פרופיל 24 ופסילת שרות עוד כחודש,האם יש דרך למנוע פסילת שרות במצב שלי?(עוד 6 חודשים אני משתחרר במילא)
    אני גם מגיש תביעה למשרד הביטחון עקב החמרה בכדי לקבל החזרים על הטיפולים שכנראה ימשכו לאחר השיחרור,האם הם יאשרו לי אחוזי נכות בעתיד?(האם זה יהיה תלוי במצב?)או \הם יתנערו מכל אחריות מכיוון שהגעתי לצבא עם מצב מסוים בקרסול למרות שאובחן בצבא OCD וכמובן החמרה עד כדי ניתוח?
    תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ocd לאחר ארתרוסקופיה טיפול

הוספת תגובה

• ocd טיפול

מעיין רוגל
    06/07/2010

שלום מיכאל,
    הפורום הזה הוא פורום משפטי ולא פורום רפואי, כדי לברר על סיכויי ההחלמה אני מציעה לך לפנות לפורום של מומחה אורטופדיה (וכמובן שגם אז, רק רופא מטפל באמת יכול לתת פרוגנוזה).
    לגבי מה משרד הביטחון יאשר או לא וכו', אין לי את הידע הנדרש כדי לתת לך תשטבה על השאלות. אני מציעה לך לברר את הנושא מול ביטוח לאומי.

רפואה שלמה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לOCD

שרה
    13/12/2015

בזמן הקרוב אני אמורה לעבור ניתוח השתלה עקב התפוררות של הסחוס בקרסול,
    שאלתי למה עלי לצפות לאחר הניתוח ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו