דיווח-טיפול משפחתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיווח-טיפול משפחתי
    סוזן
    13/07/2010

שלום.אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל רציתי להתיעץ איתכם.
    אני פניתי עם בני משפחתי לטיפול משפחתי בעיקר עקב בעיות שקשורות במצב הבריאותי שלי(מחלה כרונית) .במקביל הגתי תביעה לנכות כללית בביטוח לאומי.
    הפחד שלי שהמטפלת תמסור מידע רגיש מבחינתי, לביטוח הלאומי וככה ימנעו ממני את הקצבה שמגיעה לי.המטפלת אומרת שלא אבל היא לא נתנה לי הבטחה על סודיות בכתב .
    אני חוששת לדבר על נושאים מסוימים שחשובים לטיפול.מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיווח-טיפול משפחתי

הוספת תגובה

• חסיון

מעיין רוגל
    13/07/2010

שלום גילה,
    אם אני מבינה נכון מדובר על טיפול פסיכולוגי?

בכל מקרה במערכות יחסים של מטפל-מטופל, עורך-דין לקוח וכו' יש חסיון על פי חוק למטופל. כלומר על פי חוק המטפל / פסיכולוג / רופא / עורך דין אינו יכול למסור מידע על המטופל, ולא ניתן לחייב אותו למסור מידע כזה. מסירת מידע של מטפל על מטופל הינה עבירה על החוק.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכול מקרה?

סוזן
    16/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסיון מטפל מטופל

מעיין רוגל
    16/07/2010

שלום רותם,
    לא בכל מקרה, יש סייגים לחסיון מטפל מטופל, אני מציעה לך לפנות לאגודה לזכויות החולה כדי לקבל מידע מקצועי ומדוייק בנושא.

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו