מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכישת ביטוח בריאות פרטימיכל09/08/2010
ערב טוב,
ביררתי לגבי רכישת ביטוח בריאות פרטי לבעלי, לי ולילדינו.
נאמר לי ע"י הסוכן (של מנורה) שמשום שבעלי, בן ה-36, נוטל כדורים נפשיים כבר שנים רבות (כ-20 שנה) הסיכוי שכל חברה שהיא תסכים לבטחו שואף לאפס ושהם אפילו לא יסכימו רק לייקר את הפרמיה או להכניס סעיף שהביטוח לא יכלול "כיסוי נפשי". יש לציין שבעלי נוטל את הכדורים הנ"ל משום שבגיל העשרה היתה לו אפיזודה חד פעמית (האבחון איננו חד משמעי- אפיזודה בי פולארית או התקף חרדה) וכבר שני עשורים שהוא חיי חיים מלאים ובריאים ללא אפיזודה חוזרת.
האם זה נכון מה שאמר הסוכן? האם לוותר מראש ולא לברר אצל סוכנים אחרים?
מאוד אשמח בתשובתכם, הנושא מאוד חשוב ובוער לנו.
בברכה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על ביטוח
מעיין רוגל10/08/2010שלום מיכל,
אני מציעה לך להפנות את השאלה לפורום ביטוחי בריאות כאן בפורטל כדי לקבל תשובה מקצועית לשאלתך
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכישת ביטוח בריאות פרטי
עו``ד בועז אלקלעי10/08/2010התקשרות עם חברת ביטוח בפוליסה כלשהי הינה עסקה מסחרית לכל דבר ועניין. משמע אם מי מהצדדים איננו מעוניין בהתקשרות העסקה לא תצא לפועל ואין דרך "לחייב" את חברת הביטוח להתקשר עימך בשלב המו"מ.
מנסיוני אני יכול לומר כי חברות הביטוח נרתעות מלהתקשר עם מבוטחים לבם בעיות נפשיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?