רכישת ביטוח בריאות פרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכישת ביטוח בריאות פרטי
    מיכל
    09/08/2010

ערב טוב,
    ביררתי לגבי רכישת ביטוח בריאות פרטי לבעלי, לי ולילדינו.
    נאמר לי ע"י הסוכן (של מנורה) שמשום שבעלי, בן ה-36, נוטל כדורים נפשיים כבר שנים רבות (כ-20 שנה) הסיכוי שכל חברה שהיא תסכים לבטחו שואף לאפס ושהם אפילו לא יסכימו רק לייקר את הפרמיה או להכניס סעיף שהביטוח לא יכלול "כיסוי נפשי". יש לציין שבעלי נוטל את הכדורים הנ"ל משום שבגיל העשרה היתה לו אפיזודה חד פעמית (האבחון איננו חד משמעי- אפיזודה בי פולארית או התקף חרדה) וכבר שני עשורים שהוא חיי חיים מלאים ובריאים ללא אפיזודה חוזרת.
    האם זה נכון מה שאמר הסוכן? האם לוותר מראש ולא לברר אצל סוכנים אחרים?
    מאוד אשמח בתשובתכם, הנושא מאוד חשוב ובוער לנו.
    בברכה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישת ביטוח בריאות פרטי

הוספת תגובה

• שאלה על ביטוח

מעיין רוגל
    10/08/2010

שלום מיכל,
    אני מציעה לך להפנות את השאלה לפורום ביטוחי בריאות כאן בפורטל כדי לקבל תשובה מקצועית לשאלתך

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת ביטוח בריאות פרטי

עו``ד בועז אלקלעי
    10/08/2010

התקשרות עם חברת ביטוח בפוליסה כלשהי הינה עסקה מסחרית לכל דבר ועניין. משמע אם מי מהצדדים איננו מעוניין בהתקשרות העסקה לא תצא לפועל ואין דרך "לחייב" את חברת הביטוח להתקשר עימך בשלב המו"מ.

מנסיוני אני יכול לומר כי חברות הביטוח נרתעות מלהתקשר עם מבוטחים לבם בעיות נפשיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו