מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעה טורדנית כפייתית O.C.Dחמודי15/08/2010
חמודי (15.8.2010, 4:50)
שלום
אני סובל מכפייתיות בצורה חריפה ביותר אשר גורמת לי לא לצאת מהבית והתיפקוד לקוי (בעבר התאשפתי בגין החמרה באובססיות), עקב ההפרעה אני נוטל שילוב של 2 כדורים פסיכיאטרים במינונים גבוהים (לוסטרל - 300 מ"ג , מודאל - 200 מ"ג)
הגשתי מסמכים רפואיים לצבא על מנת לקבל זימון לועדה רפואית וטרם קיבלתי זימון, התהליך הזה לקבלת הפטור הוא די ארוך.
השאלה שלי היא כזאת, האם עדיף עלי להגיש את התביעה לביטוח הלאומי כדי לקבל קצבה אחרי שאקבל את הפטור מהצבא או כבר עכשיו, כלומר, האם יש הבדל משמעותי לגבי הצלחת התביעה וגובה סכום קבלת הקצבה אם אגיש את התביעה עם הפטור או לא.
אני צריך כסף זה עבור טיפולים, הילכך חשוב לי מאוד נקודה זו.
בברכה ותודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה טורדנית כפייתית O.C.D
עו``ד בועז אלקלעי15/08/2010טכנית אין כל הבדל. אני ממליץ לך להתייעץ ולהגיש את התביעה בצורה מסודרת עם עו"ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אפשר לעשות כדי לזרז את התביעה ?
חמודי17/08/2010שמעתי שזה סיפור מאוד מאוד ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אפשר לעשות כדי לזרז את התביעה
עו``ד בועז אלקלעי17/08/2010לא ארוך בכלל, אבל צריך להתחיל כמה שיותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)