הפרעה טורדנית כפייתית O.C.D

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה טורדנית כפייתית O.C.D
    חמודי
    15/08/2010

חמודי‏ (15.8.2010, 4:50)
    שלום

אני סובל מכפייתיות בצורה חריפה ביותר אשר גורמת לי לא לצאת מהבית והתיפקוד לקוי (בעבר התאשפתי בגין החמרה באובססיות), עקב ההפרעה אני נוטל שילוב של 2 כדורים פסיכיאטרים במינונים גבוהים (לוסטרל - 300 מ"ג , מודאל - 200 מ"ג)

הגשתי מסמכים רפואיים לצבא על מנת לקבל זימון לועדה רפואית וטרם קיבלתי זימון, התהליך הזה לקבלת הפטור הוא די ארוך.

השאלה שלי היא כזאת, האם עדיף עלי להגיש את התביעה לביטוח הלאומי כדי לקבל קצבה אחרי שאקבל את הפטור מהצבא או כבר עכשיו, כלומר, האם יש הבדל משמעותי לגבי הצלחת התביעה וגובה סכום קבלת הקצבה אם אגיש את התביעה עם הפטור או לא.

אני צריך כסף זה עבור טיפולים, הילכך חשוב לי מאוד נקודה זו.

בברכה ותודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה טורדנית כפייתית O.C.D

הוספת תגובה

• הפרעה טורדנית כפייתית O.C.D

עו``ד בועז אלקלעי
    15/08/2010

טכנית אין כל הבדל. אני ממליץ לך להתייעץ ולהגיש את התביעה בצורה מסודרת עם עו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אפשר לעשות כדי לזרז את התביעה ?

חמודי
    17/08/2010

שמעתי שזה סיפור מאוד מאוד ארוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אפשר לעשות כדי לזרז את התביעה

עו``ד בועז אלקלעי
    17/08/2010

לא ארוך בכלל, אבל צריך להתחיל כמה שיותר מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו