מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצבת נכותמשה16/08/2010
שלום, אני בן 21 ולקוי שמיעה מזה מספר שנים.(הלקות נגרמה באופן פתאומי, ולא כתוצאה מפגיעה,תאונה וכדומה)
בשנה האחרונה חלה החמרה במצב השמיעה, והחלטתי להגיש תביעה פעם נוספת (בתביעה הראשונה שהגשתי לפני כ-3 שנים, נקבע לי שיעור של 20%, אבל אז מצב השמיעה שלי היה מעולה יחסית לעכשיו)
עשיתי בדיקת שמיעה לפני מספר ימים, ורואים את ההבדל הגדול בין הבדיקה הנ"ל, לבדיקה הקודמת שהרופא שקבע לי 20%.
עכשיו לשאלה
1.בשנה האחרונה מאז השיחרור שלי (שירות לאומי) עבדתי במספר עבודות, וכרגע אני מרוויח משכורת לא קבועה (נעה בין 3000 ל4500)- רציתי לדעת האם עצם זה שאני עובד באופן מסודר ומרוויח יחסית בסדר, יכולה להיפגע לי הזכות לקבלת קצבה? האם במצב כזה אני יכול לטעון לאובדן כושר עבודה? (ישנם הרבה סוגי עבודות שלדעתי מצב השמיעה מגביל אותי) האם הרופא יכול להטיח בי שאני מסוגל לעבוד כי ישנם עובדות בשטח, ולפיכך לא מגיעה לי קצבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצבת נכות
עו``ד בועז אלקלעי17/08/2010ראשית עליך לעבור רף רפואי מסוים של לפחות 40 % נכות רפואית כאשר אחד הליקויים הינו מעל 25% או שסך הנכויות שלך הינן בשיעור של 60% ומעלה.
אח"כ יבדוק הביטוח הלאומי האם הנכויות הללו פגעות בכושר השתכרותך. אם התשובות חיוביות תקבל קיצבה. ברור שככל שהינך מרויח יותר כסף אזי הזכות לקצבה קטנה או מבוטלת אבל הכנסה של 4000 ש"ח שהינה מחצית השכר הממוצע במשק עדיין מתחת לרף ואם תעמוד בקריטריונים לעיל תהא זכאי לקצבה חלקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?