מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירוף נכות מתאונת דרכיםדורון בן דוד05/09/2010
שלום רב,
אני מאושפז במחלקה פסיכיאטרית פתוחה וכעת ממלאים עבורי טפסים לתביעת קיצבת נכות כללית
בנוסף, נקבעו לי בעבר 50 אחוזי נכות עקב תאונת דרכים בה נפגעתי ביד, עליהם שולם לי סכום חד פעמי במסגרת הסכם פשרה בבימ"ש.
שאלותיי:
א. האם בתביעה שתוגש לנכות כללית מתחשבים גם בנכות ביד ומצרפים אותה? האם עליי להגיש על כך מסמכים לביטוח הלאומי?
ב. במידה ובעוד מספר חודשים אחליט להגיש תביעה לביטוח לאומי על תאונת עבודה במקום הנכות הכללית(לאחר שתאושר), האם זה אפשרי? עפ"י הבנתי אם תוכר בשלב מאוחר יותר, במסגרת תביעה - תאונת עבודה, אזיי יבוצעו הפרשים בין מה ששולם לי כנכות כללית לבין המגיע בגין תאונת עבודה, האומנם כך?
תודה ושנה טובה
דורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירוף נכות מתאונת דרכים
עו``ד בועז אלקלעי06/09/2010אינני יודע מתי הסתיימה הפשרה בבית המשפט ויש לכך משמעות.
על כל פנים במסגרת נכות כללית הינך יכול לטעון לשלל נכויות לרבות הנכות מתאונת הדרכים.
אציין כי באם המוסד לביטוח לאומי הכיר בתאונת הדרכים כתאונת עבודה וקבע את נכותך על 50%, אזי קרוב לוודאי כי הקצבה במסגרת אגף נכות מעבודה תהא גבוהה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?