מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תביעה לנכות זמנית מביטוח לאומיאמיר01/11/2010
שלום רב
בעקבות החמרה בפריצת הדיסק בגבי פוטרתי מעבודתי בהסכמה כאשר אין באפשרותי לעבוד עקב הקרנה של כאב לרגל שמאל.
להלן שאלותיי:
1. באם אני זכאי לכסף האם זה רטרואקטיבית על התקופה שאני לא עובד?
2. האם כדאי לי לפנות לחברה שתסייע לי בתביעה למרות שיש לי את כל המסמכים הרלוונטים: מכתב פיטורין, סיכום אישפוזים, תוצאות MRI, חוות דעת רופא ועוד.
3. איך ביטוח יכול לסייע לי בנוסף בכדי להקל על מצבי?
תודה מראש,
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעה לנכות זמנית מביטוח לאומי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי04/11/2010האם הנכות עליה אתה מדבר נגרמה בעבודה או שמא הינך מתכוון להגיש תביעה לנכות כללית?
אני שואל זאת מאחר ובכדי לעבור את הסך בנכות כללית אתה צריך להצביע על נכות רפואית העולה על 40% כאשר אחת מהנכויות היא למעלה מ-25% או שסך נכויותיך עולים על 60% ואינני יודע כיצס להעריך נכותך בשלב זה.
העובדה כי אינך עובד לא אומרת שבהכרח כי תקבל פיצוי מביטוח לאומי.
אינני יודע לאיזו "חברה" הינך מבקש או מתכוון לפנות בכדי לסייע בתביעה, אך אני יכול לומר בבטחון כי חברי למקצוע ואני יכולים להשיב לכל שאלותיך וליתן לך כיוון, כמובן לאחר בחינת כל המסמכים הרלבנטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?