עזרה דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!
    רונה
    20/11/2010

שלום רב!
    ביתי בת 22 מאושפזת בבי"ח עקב דלקת ריאות מסובכת... לצערי היחסים בינינו לא משהו, והיא אינה מוכנה שאהיה איתה בבי"ח ונוסף על כך לא מסכימה שהרופאים יספרו לי שום מידע רפואי על המצב שלה, ואכן הרופאים לא אומרים לי דבר.. אני מודאגת!!! מנסיונכם, האם זה תקין? האם יש איזה שהוא חוק או כלל על אי מתן מידע רפואי לקרוב משפחה עקב רצון החולה? בבקשה עזרה דחוף!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!

הוספת תגובה

• מידע רפואי

מעין רוגל
    20/11/2010

שלום,
    (אני מגיבה ממחשב שאינו המחשב הקבוע בשל בעיה בממשק הניהול)
    מאחר שביתך בגירה ועצמאית, בית החולים מחוייבת במתן מידע רפואי לה בלבד, ויותר מכך - אינו רשאי להעביר מידע רפואי לאף אדם אחר בשל החיסיון הרפואי, ודאי שלא בניגוד לרצונה.
    הדבר תלוי בהסכמתה, ולכן רק היא תוכל לעזור לך בנושא.

רפואה שלמה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

רונה
    20/11/2010

האם כשמתאשפזים חותמים על איזה מסמך למי פונים במקרה חירום או הידרדרות? כיצד אדע אם מצבה ידרדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת... - תגובה

מעיין רוגל
    21/11/2010

אמורים למסור מידע למי להתקשר במידה ויש צורך, אני מציעה לך לדבר עם ביתך, ועם העובדת הסוציאלית במחלקה בה היא מטופלת כדי לנסות לפתור את העניין. רםואה שלמה

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו