התנהלות חסויה בכללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות חסויה בכללית
    אבי.ב
    22/11/2010

שלום.
    מזה תקופה ארוכה אני נתקל בסרוב גורף של גופים שונים בכללית לתעד או להשיב בכתב
    לבקשות שונות שאני מגיש.דוגמאות:
    1.לאחר ניתוח בעמוד שידרה צווארי ובסמוך מעורבות בתאונת דרכים(פגיעה מאחור)עם הופעת תופעות קשותץאני מצרף בקשה מהמנתח ל MRI צווארי ומותני.לאחר המתנה ארוכה לתור אני מתבשר רגע לפני ביצוע הבדיקה שאושר לי רק צווארי.אין זכר לסירוב לבדיקה מותנית.כיום אני בהמתנה ארוכה ל MRI מותני עם כל הטרטור והכאבים.
    2.לאחר תאונת הדרכים הייתי בחדר מיון.קיבלתי הודעת תשלום(666ש"ח)משיבא באם לא אבי טופס 17.במרפאה קיבלו סרוב מהבקרה אך לא מוכנים ללוות זאת בכתובים ועלי להסתפק בהודעה בע"פ.
    דוגמאות כאלה היו לי למכביר ותמיד יש חוסר נכונות לתעד זאת בכתב. האם זה חוקי והאם זה כך גם בקופות האחרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהלות חסויה בכללית

הוספת תגובה

• התנהלות חסויה בכללית - תגובה

מעיין רוגל
    22/11/2010

שלום אביב,
    לצערי אנו נתקלים בבעיות של התנהלות לא תקינה במקרים שונים. לרוב מעורבות של עורך דין בכתיבת מכתב בקשה, יכולה להפעיל את הלחץ הדרוש.
    אם אתה זקוק לסיוע בהתנהלות מולם כרגע אתה מוזמן לפנות אל העמותה בכתובת המייל המצורפת או בטלפון 054-6665442, ושם נוכל לנסות לספק לך סיוע משפטי כפי יכולתנו (כמובן שפעילות העמותה נעשית בהתנדבות מלאה וללא כל תשלום מצד הפונה)

רפואה שלמה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צרפת את האי-מייל של העמותה.

אבי.ב
    22/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צרפת את האי-מייל של העמותה. - תגובה

מעיין רוגל
    23/11/2010

שלום אביב
    מייל העותה הוא
    [email protected]

מעין

(להנהלת האתר, במידה ויש בעיה עם ההודעה אנא פנו אלי טלפונית לפני שאתם מוחקים כאן מידע, מדובר בבקשה של פונה. תודה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו