מבקשת יעוץ בעקבות מחלה פיברומילגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת יעוץ בעקבות מחלה פיברומילגיה
    חסון אסתר
    11/12/2010

שלום

שמי א בת 49 אובחנתי אצל ראומטולוגית כחות פיברומילגיה והרופא שלי הכללי טוען שזו דלקת פרקים פסוריאטית בכל מקרה יש מחלה יש כאב ויש שינוי במצב הפיזי נפשי כלכלי....
    אני מעוניינת להגיש תביעה על נכות כללית לביטוח לאומי אני כבר 3 חד' עובדת חצי משרה וכמובן מקבלת חצי משכורת (חצי מימינימום) אגב ירדתי חצי משרה בעקבות רופא תעסוקתי,אני חוששת שמא ביטוח לאומי יערים קשיים ולא יסכים להשלים את הכנסתי ומה יהיה אם מצבי יחמיר ויהיה לי קשה לעבוד אני מ.שיקום ובתוקף עבודתי הולכת עולה מדרגות ויורדת וזה קשה לי...

מה עושים????????????????

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבקשת יעוץ בעקבות מחלה פיברומילגיה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    12/12/2010

בשביל לקבל קצבת נכות כללית על הנכות להיות למעלה מ - 40 אחוז ואינני יודע אם זהו מצבך. אם מקור הבעיה הרפואית הינה בסוג העבודה שלך אז ניתן להגיש לביטוח הלאומי תביעה למחלת מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע על פיברומיאלגיה

דבורה דהבי
    02/01/2011

תמצאי באתר עמותת אס"ף, וכן בכתבה שפורסמה בשישי האחרון במוסף לשבת של ידיעות אחרונות (עם התייחסות לנושא הביטוח הלאומי). אם תעבירי אליי כתובת מייל שלך, אשלח לך מייל ובו הכתבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו