שבירת שן בעת טפול שיניים אצל שיננית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבירת שן בעת טפול שיניים אצל שיננית
    אבי
    15/12/2010

שלום רב ,

בעת טיפול שיניים אצל שינננית בקופ"ח, שברה השיננית דופן של שן טוחנת .בהבלחה רגעית ,בקשתי ממנה שתתעד את שארע , וכנראה שעשתה כן .

בבדיקת רופא הקופה כחצי שעה לאחר מכן , קבע הנ"ל שיש לבצע סתימה מחודשת על כל השן .עלותה של הסתימה כ-160 ש"ח .

בקשתי טלפונית מהקופה - בלא כל טענה אחרת או הטחת האשמות - שהדעת סובלת שהקופה תספוג את עלותה של הסתימה .

המנהל הרפואי ,הורה לאחת הפקידות לחזור אליי טלפונית עם האמירה "שהיות והיה רקבון מתקדם בשן עליי לשאת בכל עלותה של הסתימה" .

אני מבקש לציין , שהמנהל הרפואי לא בדק אותי כלל , אלא כנראה הסתמך על מה שרשמה השיננית בתיק הרפואי שלי .

אני מטפל תדיר בשיניי , בעל מודעות גבוהה להיגיינת פה ,ואינני מסתובב עם שיניים "עם רקבון מתקדם " .

מבקש לדעת האם לדעתכם יש בסיס לבקשתי שהקופה תישא בעלותה של הסתימה .
    תודה ,
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבירת שן בעת טפול שיניים אצל שיננית - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    16/12/2010

לטענה שלך יש בסיס מוצק, אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד.

על מנת שתוכל לקבל פיצוי מהקופה עליך להוכיח כי הייתה רשלנות של השיננית וכי לא היה ריקבון מתקדם וכיוצ"ב. הוכחת עניין זה נעשית באמצעות חוות דעת רפואית .

ניהול ההליכים משפטיים במידה וצד אחד לא מעוניין לשלם לא תתשלם במקרה שלך כאשר עלות התיקון מסתכמת ב - 160 ש"ח .

אני לא אומר בתשובתי זו כי לא שווה לך לנסות ולשלוח מכתבי דרישה לקופה על כך שנגרמה לך עוגמת נפש והוצאה כספית נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו