מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מאשרים MRIאיציק09/01/2011
שלום רב
לפני כשנה שברתי את הפיקה עברתי שני ניתוחים (קיבוע והסרת הקיבוע ) ומאז אני לא מפסיק לסבול
מכאבים רבים וממגבלות רבות
בין היתר חוסר יציבות
נפילה תוך כדי הליכה
דלדול ניכר בשריר 4 הראשים ביחס לרגל השניה
תקיעה של הברך בלילה ( כאשר היא מכופפת בלילה היא נתקעת למספר דקות )
רעשים כואבים וחדים הפוקעים מהברך בכול תנועה וכו'....
לפני כשבוע ביקרתי אצל אורתופד שהיפנה אותי למרפאות חוץ בבית חולים לבדוק אם יש צורך בניתוח נוסף ובדיקת MRI (לבדיקת סחוס ולא רצועות ),
אולם קופ"ח הנחמדה ענתה לי היום שהיא לא מאשרת ביצוע MRI
אני שואל אם לא מדובר בחוצפה!!!
אני לאחר שנה של סבל, מופנה ע"י רופא מומחה והם לא מאשרים
אני ממש חסר אונים מול הקופה ואין לי בשלוף את האמצעים לשלם על בדיקה באופן פרטי
האם יש עוד מה לעשות מול הקופה או שזה אבוד והם יכולים לסרב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מאשרים MRI - תגובה
מעיין רוגל09/01/2011שלום איציק,
לא הבנתי מהודעתך האם קיבלת הפנייה של רופא מומחה לביצוע בדיקת ה mri.
בכל מקרה, בדיקות, כמו טיפולים שונים, נכללות בסל הבריאות, ומתוות למצבים מסויימים. כלומר - קופת חולים מחוייבת לממן את ביצוע הבדיקה רק למצבים המתווים בסל. לקופות החולים השונות יש גם את הביטוחים המשלימים בהם כלולות בדיקות נוספות שאינן בסל הבריאות.
לגבי המצב שלך - בכדי לתת לך תשובה מלאה יש צורך לבדוק מהי ההתוויה הקבועה בסל, האם אתה כלול בהתוויה הזו, האם הרופא המטפל בחר בבדיקה זו כיוון שמוצו החלופות האחרות, וכן הלאה.
אני מציעה לך לפנות לעמותת קרן דולב לצדק רפואי, העמותה בה אני פעילה, כדי שנוכל לבחון האם ניתן לסייע לך, ובמידה ואפשר נעזור לך לפעול מול הקופה כדי לקבל את הבדיקה במימון הקופה.
אנא פנה לטלפון 054-6665442 או למייל המצויין בראש דף הפורום בתיבת המידע האישי שלי, פרט את סיפור המקרה ופרטים להתקשרות.
כל פעילות העמותה היא התנדבותית ושירותי העמותה ניתנים ללא כל תשלום.
רפואה שלמה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)