זה בסדר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בסדר?
    ספיר
    22/01/2011

שלום.אני מטופל במרפאת חוץ בבית חולים במחלה אחת וגם מטופל בתחום אחר אצל רופא בקופ"ח.
    הסתבר לי(קראתי בתיק הרפואי)שיש קשר בין הרופאים והם רושמים שם במפורש שהרופאים מבי"ח יצרו קשר ישירות עם הרופא הקופ"ח ולא דרכי(ממש מילה במילה-לא דרכי).
    האם זה חוקי?!
    לא מדובר במחלות פסיכאטריות או משהו שקשור להתנהגות שלי (כמו אדם שיכול לפגוע בעצמו או במישהו אחר..)מדובר רקר בשתי מחלות פנימיות.
    אני לא מבין למה בכלל הרופאים מתלחששים מאחורי גבי(כך זה מרגיש לי)
    אני צודק?מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה בסדר?

הוספת תגובה

• זה בסדר? - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    23/01/2011

אינני רואה סיבה שרופאים המטפלים בך לא יקבלו את התמונה המלאה. וזה כולל החלפת דיעות כדי לתת לך את הטיפול הטוב ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן,אבל

ספיר
    29/01/2011

למה הם רושמים במפורש בתיק שלא דרך המטופל להעביר את המידע
    לא מגיע לי לדעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

ספיר
    05/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    06/02/2011

שאלתך הראשונה מתייחסת לכך כי המידע עבר בין רופאים, אך לא רשמת כי ניסו "למדר" אותך.

ברגע שיש בעיה רפואית, היא מקבלת ביטוי בגיליון הרפואי, יתכן בכדי למנוע מצב שטיפולבתחום אחד, יעשה נזק בתחום רפואי אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו