מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזר כספי - קצת ארוךרות מזרחי26/01/2011
שלום, אני סובלת מכאבי ברכיים, פניתי לאורטופד באופן פרטי, בצעתי צילום ברכיים והוא אמר לי שיש לי שחיקת סחוס, הרופא אמר לי שבמצבי הטיפול היעיל ביותר הוא הזרקת חומר סיכוך לברך סדרה של שלוש זריקות לכל ברך - עלות כל זריקה 500-600 ש"ח - כלומר 3000-3600 ש"ח לטיפול.
בקשתי חוות דעת נוספת מאורטופד של קופ"ח, הגעתי אליו עם הצילום , הוא אישר את מצב הברכיים שאכן יש תחילת שחיקת סחוס, הוא אמר שיש אפשרות לטפל בפיזיותרפיה ( דבר המקל במעט על הכאבים, יש אפשרות למרוח משחות כמו וולטרן - טיפול מקומי לא יעיל במיוחד וכמו כן אפשר לקחת כדורים במשך 10 ימים נוגד דלקות) דם האורטופד של קופת החולים אמר לי שהטיפול הכי יעיל והכי טוב במצב הברכיים שלי זה סדרה של שלוש זריקות בכל רגל - הוא אישר לי שהעלות היא 500-600 ש"ח לזריקה.
שאלתי היא יש לי כללית מושלם האם אני זכאית להחזר כלשהו מעלות הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר כספי - קצת ארוך - תגובה
מעיין רוגל29/01/2011שלום רות,
מאחר שעדיין לא שילמת על הטיפול השאלה שלך צריכה להיות בשלב זה שאלה אחרת - האם יש אפשרות שקופת חולים תממן את הטיפול, כולו או חלקו.
כדי לברר את הנושא ולהתחיל לפעול כדי לסייע לך צריך לברר מספר פרטים - האם הטיפול עליו את מדברת כלול בסל הבריאות, ואם כן עבור אילו מצבים, האם המצב שלך תואם את ההתוויה של הטיפול בסל הבריאות (במידה והוא כלול בו).
במידה והטיפול אינו כלול בסל למצבך (או בכלל) - צריך לברר האם את יכולה לקבל את הטיפול במסגרת הביטוח המשלים של הקופה.
במידה וגם הביטוח המשלים אינו מכסה את הטיפול אנחנו נכנסים כאן לתחום של ועדות חריגים.
בעיקרון כדי לגשת לועדת חריגים את צריכה המלצה רפואית חד משמעית, וכן, בקריטריונים קיים גם הנושא של מיצוי חלופות - האם ניסית את כל הטיפולים האחרים המותווים למצבך בסל, או האם יש מניעה שתקבלי את הטיפולים האלו בשל מצבך או בשל סיבות אחרות.
אני מציעה לך דבר ראשון לברר מול קופת חולים (מוקד הפניות שלהם מחוייב למסור לך את המידע אותו את מבקשת) - האם הטיפול כלול בסל, האם הוא כלול בסל למצבך. האם הביטוח המשלים מכסה אותו.
במידה והתשובה לכל השאלות האלו הינה שלילית, תצטרכי לבחון את האפשרות של ועדת חריגים או של מימון פרטי.
רפואה שלמה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?