טיפול כושל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול כושל
    חסויה
    16/12/2007

שלום רב,
    אבא שלי הובהל לביה"ח עם שיעול חזק וכאבים בריאה. הוא היה מאושפז כשבוע, מבלי שהרופאים הצליחו לאבחן מה יש לו. מא שלי הלכה ליייעוץ פרטי עם המומחה המוביל בארץ לפיענוח CT - והוא קבע שמדובר בתסחיף ריאתי. הוא יצר קשר עם מנהל הרנטגן בבית החולים, והאחרון קבל את האבחנה של המומחה החיצוני שאכן מדובר בתסחיף, והוא אכן התחיל לקבל טיפול בהתאם.

לאחר מספר ימים נערכו בדיקות ומהן בית החולים הסיק שאבי אינו סובל מתסחיף, שאין לו שום ממצאים חריגים והוא שוחרר לביתו. בתיק שלו, שאמא שלי ראתה , לא צוין שהוא טופל במדללי דם (טיפול שגרתי בעת תסחיף ריאה). בעצם, מה שיצא זה שהם טיפלו בו, לא ידעו מה יש לו, שינו לו הטיפול בעקבות ייעוץ חיצוני, ואחר כך חזרו לדעתם המקורית וניסו לטשטש את זה שהם בכלל טיפלו בו לטובת התסחיף.

מה את מייעצת לעשות? אנחנו מתכוונים לעשות בלאגן, זה נראה כאילו הם ניסו פשוט להיפטר ממנו כי אין להם מושג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול כושל

הוספת תגובה

• רשלנות רפואית

מעיין רוגל
    17/12/2007

הי חסויה,
    מדובר בתחום של רשלנות רפואית - תחום בו העמותה אינה עוסקת. את יכולה למצוא מידע דרך העמותה לזכויות החולה או לפנות ישירות לעורך דין המתמחה בתחום בכדי לדאוג לטיפול משפטי הולם למקרה.
    בהצלחה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו