סירוב בדיקת PET CT לחולת סרטן השד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירוב בדיקת PET CT לחולת סרטן השד
    ס.ע
    18/02/2011

אמא שלי חולת סרטן השד עם גרורה בעמ"ש גבי, כבר עברה טיפולים והקרנות מזה שלוש שנים, מתלוננת על כאבים חזקים בגב, לפני חודשיים רופא אונקו-נוירולוג בהדסה נתן הפניה לבדיקת MRI בחשד לDROP METASTASIS ואף כתב דחוף מאוד, בקופת חולים לאומית אמרו אין הצדקה לבדיקה וסירבו, עכשיו הרופאה האונקולוגית שלה בהדסה ביקשה PET CT לבדוק אם יש גרורות חדשות ולהחליט אם למשיך כימוטירפיה או להפסיקה, בלאומית אמרו שהבדיקה לא נמצאת בסל למעקב...אנחנו כבר אבודי עצות, כבר לא יודעם מה עושים עם הקופה הזאת? למי לפנות? מה עושים? במיוחד שרופא המשפחה גם משתף פעולה עם הקופה מטעמים כספיים כי הקופה משלמת לו גלובלית על כל החולים שלו כולל בדיקות ותרופת ולכן הכסף הזה יוצא מכיסו ולא כדאי לו שהקופה תאשר דבר כזה...זה שיא השחיטות במדינת ישראל...מה עושים? למי לפנות??

עזרה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סירוב בדיקת PET CT לחולת סרטן השד - תגובה

מעיין רוגל
    21/02/2011

שלום ס.ע.,
    הנושא של בדיקות פט הוא נושא בעייתי. הבדיקה נמצאת בסל בהתוויות מאוד ברורות, אך אנחנו נתקלים במקרים רבים שבהם הרופא המטפל מבקש את הבדיקה למרות שהמחלה לא כלולה בהתוויה למחלה הספציפית.
    אני מציעה לכם לבדוק האם יש אפשרות למימון פרטי או למימון דרך הביטוח המשלים במידה ויש לכם ביטוח שכזה.
    לסיוע יותר מפורט אני מציעה לכם לפנות למייל העותה המופיע בפרטי האישיים עם פרטי המקרה ופרטי התקשרות ואנו נראה אם ניתן לסייע באיזושהי צורה.

רפואה שלמה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו