חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב
    רואן
    05/03/2011

שלום רב. אני בת 18 עברתי ניתוח לב פתוח לפני חודש ויש לי ועדה רפואית בעוד שבוע , רציתי לשאול כמה שאלות :- 1. אם אני כבר מרגישה טוב ויכולה להסתדר לבד מפחיתים לי את אחוזי הנכות ??(האם שאני קטנה בגיל ולא נשואה משפיע גם ??) 2. מה מגיע לי בדיוק במצב כזה , אני גם רוצה ללמוד האם הביטוח לאומי עוזר לי בשכר לימוד / תג חניה/הנחות והטבות במיוחד לנכים .....??? 3. כמה זמן אקבל קצבת נכות ?? 4. האם אי אפשר לעבוד (עבודה קלה עם תלוש עבודה ) עכשיו כלומר בתקופה שהביטוח הלאומי נותן קצבת נכות ???? * מאוד חשוב בבקשה תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• חשוב - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    05/03/2011

שאלתך הארוכה הינה שאלה שצריך לבחון בצורה פרטנית ואני ממליץ לך להיוועץ בעו"S המתמחה בתחום.

במסגרת נכות כללית בודקים ראשית את שיעור הנכות הרפואית ואם עברת את הסף בודקים האם הנכות פוגעת בכושר עבודתך. אני מניח כי תקבלי נכות כללית זמנית בגין מצבך.

לגבי שאר הדברים אני ממליץ לך קודם כל להיכנס לאתר של המוסד לביטוח לאומי ןאח"כ לשוחח עם עו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו