תאונת עבודה- חופשת מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה- חופשת מחלה
    zvi
    17/03/2011

אני עצמאי, היתה לי תאונה בעבודה פגעתי באצבעות אושפזתי ונותחתי. בסיכום אישפוז קיבלתי חופשת מחלה לחודש והוצאת תפרים וגבס וביקורת לאחר שלושה שבועות .
    דיוחתי לרופא המשפחה שנתן לי תעודה ראשונה לנפגע בעבודה וחופשת מחלה לשלושה שבועות,את המסמכים הגשתי לביטוח לאומי ואין לי תשובה מהם עדיין.
    בביקורת בב"ח האוטופד מומחה כף יד שניתח אותי, נתן לי פיזוטרפיה וריפוי בעיסוק ,ביקורת בעוד חודש.וחופשת מחלה לחודשיים .
    רופא המישפחה בתעודה רפואית נוספת לפגיעה בעבודה, אישר אי כושר עבודה לחודש.
    ניגשתי למומחה כף יד דרך הקופת חולים עקב כאבים ובסיכום ביקור רשם שיש הגבלה ניכרת בתנועות ,נתן ההמלצות+המשך מעקב בב"ח.לשאלתו אים אני צריך חופשת מחלה לא ביקשתי חופש מחלה והוא לא ציין ,(כי חשבתי שהחופש מחלה מהרופא משפחה ומב"ח תקף).
    האים עשיתי טעות שלא ביקשתי חופש מחלה ,שתפגע בי בביטוח לאומי ?
    אים כן מה אפשר לעשות.
    מי קובע בשלב זה את אורך הזמן לאי כושר עבודה , רופא המישפחה ,או המומחה בב"ח שניתח אותי, או המומחה כף יד מטעם קופת החולים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה- חופשת מחלה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה- חופשת מחלה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    17/03/2011

כולם יחד וכל אחד לחוד. הביטוח הלאומי יבדוק את אופי העבודה מול הפגיעה ויקבע את שיעור תקופת אי הכושר שלך. בכל אופן תקופת דמי הפגיעה הינה ל - 90 ימים בלבד וכל תקופה מעבר לכך מחייבת הגשת תביעה לנכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו