שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איציק
    23/12/2007

באתר של הביטוח הלאומי כתוב שניתן להגיש בקשה לנכות רק עד גיל פרישה. אני כבר בן 75 אבל נקבעו לי אחוזי נכות חלקיים עוד לפני שפרשתי מעבודה. האם אני זכאי להחמרת מצב באחוזי הנכות אם החמיר מצבי הרפואי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שווה לדעת!

שני
    09/01/2008

מומלץ לפנות גם לגופים פרטיים שמטפלים בזכויות רפואיות. זה האתר שלהם: http://www.medical-rights.co.il/.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרכז למימוש זכויות רפואיות בתשלום

מעיין רוגל
    10/01/2008

הגוף אותו מפרסמת כאן שני הינו גוף פרטי בתשלום שמטרתו מימוש זכויות רפואיות.
    יש להדגיש את עניין התשלום כיוון שהוא אינו ברור מאליו.
    אני רוצה לציין כאן שהעמותה שלנו פועלת בתהנדבות מלאה, ללא תשלום כלשהו מצד הפונים במהלך כל התהליך.

שני - אבקש לא לפרסם את המרכז בפורום זה מעתה ואילך.
    תודה

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי

מעיין רוגל
    25/12/2007

שלום איציק,
    שאלת לא נוגעת לתחום הזכויות הרפואיות אלא לזכויותיך כמבוטח ביטוח לאומי. האם ניסית לברר איתם את התשובה לשאלתך? אני מציעה לך להתקשר ולבקש לדבר ישירות עם נציג, במידה ומולו תתקל בקשיים אתה מוזמן לכתוב לי שנית ואנסה לקשר אותך עם מומחים בנושא.

בהצלחה

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו