MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI
    לירון
    31/03/2011

איך 'מאלצים' את קופ"ח כללית לבצע לי צילום MRI לעניין כמה באלטי דיסק ופריצות דיסק בגב, לקראת התייעצות ניתוחית. הבנתי שMRI עדיף בעניין זה פי כמה על CT (שכבר נעשה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI

הוספת תגובה

• MRI - תגובה

מעיין רוגל
    31/03/2011

דגנית שלום,
    קשה לי לענות לך בצורה מפורטת מבלי שידועים לי פרטי המקרה.
    בדיקות, בדיוק כמו תרופות והליכים רפואיים אחרים מצויות בסל התרופות לפי התוויה. קופת חולים מחוייבת לממן בדיקה מסויימת רק אם החולה מתאים להתוויה הרשומה בסל הבריאות, וזאת גם אם יש המלצה רפואית ודרישה לבדיקה הזו ספציפית.
    אבל - אם מדובר במצב ייחודי, במצב שבו אין ברירה אלא לבצע את הבדיקה הזו, מצב רפואי לא שגרתי, וכו', ייתכן שיש מקום לפעולה מול קופת החולים באמצעות ועדת החריגים של הקופה.
    במקרה כזה יש צורך במכתב רפואי מפורט המציין למה דרושה הבדיקה, למה רק הבדיקה הזו, והאם מוצו כל החלופות האחרות שכן נמצאות בסל.
    בכל אופן - אם ברצונך לקבל ייעוץ בנוגע למקרה שלך את מוזמנת לפנות לעמותה שלנו באמצעות כתובת המייל המצויינת בראש העמוד תחת פרטי האישיים, אנא השאירי שם פרטים להתקשרות ונציג מצוות הפניות שלנו יצור איתך קשר בהקדם.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו