זכויות אחרי ניתוח לב בת 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות אחרי ניתוח לב בת 18
    רואן
    04/04/2011

בבקשה רוצה לדעת מה מגיע לי זכויות מיוחדות אחרי ניתוח לב , ובמיוחד בקשר לעזרה בשכר לימוד , איך אני עושה מבקשת מהם או מה ?! גם בקשר לכרטיס נכה האם מגיע לי אני עדיין מקהלת נכות זמנית . כרטיס זה נותן לי לנסוע באוטובוס חינם נכון ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות אחרי ניתוח לב בת 18

הוספת תגובה

• זכויות אחרי ניתוח לב בת 18 - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    06/04/2011

שלום,

ראשית אני מאחל לך רפואה שלמה. שנית, שאלתך לא ברורה לי, מאחר ואינני מבין למי את מעוניינת להגיש את הדרישה.

אני מציע לך קודם כל להינכס לאתר של הביטוח הלאומי ולבחון את ההטבות המגיעות לך כנכה כללית.

http://www.btl.gov.il/benefits/Pages/default.aspx

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרואן

עמליה
    06/04/2011

לגבי שכר לימוד, אני לא בטוחה שמגיעה לך הנחה, ובכל אופן בכל מוסד לימודים זה שונה.
    את צריכה לפנות ספציפית למוסד שבו את מעוניינת ללמוד ולברר שם. בכל אוניברסיטה/מכללה יש משרד לענייני רישום תלמידים, זו הכתובת לבירורים.

לגבי כרטיס נכה, ביטוח לאומי אמורים לשלוח לך אותו בדואר באופן אוטומטי. אם לא קיבלת אותו תתקשרי למוקד של ביטוח לאומי *6050

הכרטיס הזה לא נותן לך לנסוע בחינם אלא רק בהנחה (לא ממש גדולה אגב).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו