אשפוז בבי"ח מסויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשפוז בבי"ח מסויים
    לירון
    09/04/2011

אני זקוק כנראה לניתוח בגב ומעוניין בבי"ח עם מוניטין טוב בעניין זה, שאינו שייך לקופ"ח כללית.
    אם אני מתאשפז דווקא שם - האם קופ"ח כללית יכולה לעשות בעיות?
    אגסב,איך אני מתאשפז דווקא שם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשפוז בבי"ח מסויים

הוספת תגובה

• אשפוז בבי"ח מסויים - תגובה

מעיין רוגל
    09/04/2011

שלום דוד,
    האל כשאתה מדבר על "לעשות בעיות" אתה מתכוון במימון קופת חולים - אז כן.
    קופת חולים מחוייבת לממן טיפולים שבסל ויכולה להתנות את המימון במתן הטיפולים על ידי גורמים שנמצאים עם קופת החולים בהסכם - כלומר רופאים ובתי חולים. קופת חולים לא מחוייבת לממן טיפול בבית חולים שאינו כלול בהסכם או על ידי רופא שאינו כלול בהסכם.
    אם אתה מעוניין לעבור את הניתוח בבית חולים אחר ועל ידי רופא אחר אתה יכול לעשות זאת באופן פרטי, ואני מציעה לך לפנות אל הרופא בשירותיו אתה מעוניין ולשאול אותו ישירות

רפואה שלמה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

לירון
    09/04/2011

אם אני מתמוטט בבית חולים מסויים(כי מצבי מדרדר מיום ליום) אז אותו בי"ח מחוייב לעשות לי את הניתוח ,הלוא כן? הוא לא יפנה אותי לבי"ח אחר כמדומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל - תגובה

מעיין רוגל
    09/04/2011

שלום דוד,
    אני מנסה לברר את פרטי המצב כדי שאוכל לתת לך תשובה מקצועית יותר.
    האם אתה מאושפז ברגע זה?
    האם יש מניעה רפואית להעביר אותך לבית חולים אחר? האם מדובר בניתוח חירום?
    אם זה המצב העניין מורכב יותר, ובכדי לתת לך תשובה אצטרך פרטים מדוייקים יותר של המצב בכדי שאוכל להתייעץ עם הצוות המשפטי של העמותה.
    אתה מוזמן ליצור איתי קשר באמצעות כתובת המייל הרשומה בראש הדף תחת פרטי האישיים. (אני מזכירה שסיוע העמותה ניתן בחינם על ידי עורכי דין מתנדבים)

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לירון
    10/04/2011

שלחנו מייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו