מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת מקצוע ותאונת עבודה,תמיר11/05/2011
היי אני נהג משאית לפני כ4 חודשים בבדיקה צילום mri גילו שיש לי בלטי דיסק לוחצים בצוואר.הנויכורוכרג נתן לי מכתב לרופאה התעסוקתית וכתב שם שאני צריך להמעיט בעבודה .הגעתי לרופאה התעסוקתית נתתי את המסמכים ואמרו שישלחו תשובה אליי.
לפני שבועים בעבודה בשעת הרמה נגרם נזק בצוואר באותו מקום הגעתי לאורטופד נתן לי חודש חופש מחלה תאונת עבודה.הגשתי את האישור לביטוח לאומי.אני עצמאי שעובד 20 שנה.פתאום אתמול קיבלתי מכתב מהרופאה התעסוקיתית לביטוח לאומי להכיר את הבלטי דיסק כמחלת מקצוע.מה אני עושה במב כזה?להגיש את המכתב?איך ביטוח לאומי יקבל את זה ?כתאונת עבודה שקרתה לי לפני שבועיים..או בכמחלת מקצוע?הם ידחו לי הבקשה בגלל שני הדברים?או שזה רק מוסיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מקצוע ותאונת עבודה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי11/05/2011אני נזהר מלתת לך תשובה מדויקת מאחר ואין בפני חומר רלבנטי בעניינך הרפואי. אני ממליץ לך להיפגש עם עו"ד בטרם תגיש מסמך כלשהו , שכן בשלב זה יש לבחון את מצבך מול הביטוח הלאומי בצורה הטובה ביותר ובכדי שלא תצא קירח מכאן ומכאן.
באופן כללי אומר כי מחלת מקצוע במצבך הם "מיקרו טראומה", הרבה פגיעות קטנות שהביאו לנזק גדול. אם הביטוח יכיר בנזק כמחלת מקצוע אז מבחינתך זה לא כ"כ משנה איפה ומתי היו הנזקים. הבעיה מתחילה כאשר הביטוח לאומי לא קושר בין הדברים.
מבחינת הרמת משא כבד, הרי שמדובר באירוע תאונתי אחד וברור ויש לבחון מה הנזק שנגרם לך, עפ"י מבחני המוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים?
,תמיר11/05/2011אני לא מבין..אז..בסך הרופאה התעסוקתית כתבה שהנזק ממחלת המקצוע הוא מהובלות ויש לשקול הפסקת עבודה.אך הנל מעוניין להמשיך בעבודתו..בצורה חלקית.אנא טיפולכם.זה אחד..והשני זה שלפני שבועיים נגרם נזק מהעבודה.באותו מקום.זה דבר אחד והמחלת מקצוע זה דבר אחר?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?