מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע רפואי אישיחגית18/05/2011
שלום רב !
בת 36 נשואה באושר ,+3 ילדים קטנים ילדתי לפני 3 חודשים
לפני חודש בערך התחלתי להרגיש כאבי גב שהלכו והתחזקו המלווים בחולשה כללית ואי שקט בגלל הכאבים ,רופאת המשפחה הפנתה אותי לסדרת בדיקות ,וכול המצב הזה הכניס אותי ללחץ אני רוצה לציין שאני בן אדם לחוץ וחרדה לעצמי לבריאות וכמובן שזה רק שאני לא מרגישה טוב או אחד מבני משפחתי ,בשיחה אישי עם הרופא שלי אמרתי לה שאני בלחץ והיא המליצה לי על כדור לחרדה "אמרה שהיא מאמינה לי ונחכה לתשובות של הבדיקות ולבנתיים כדאי לי לקחת כדור להורדת החרדה ,בי זה פגע מכוון שהרגשתי שבמקום לטפל בבעיה היא מנסה לדחוף לי כדור וזה מבחינתי לא טיפול בבעיה עצמה יצאתי מימנה עם בדיקות למיפוי עצמות,אורטופד,וכדורים לדלקת בגב ,בניירת לצילום ולשאר ההפניות רשום:לחוצה מאד ,חרדתית ,לקחתי את זה מאד קשה האם אני יכולה לדרוש שתמחוק את על גבי הנייר אני חושבת שזה מידע אישי ביני לבינה .. ואני מאד אשמח לתשובה לגביי זכויותיי .
בברכה חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע רפואי אישי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי19/05/2011מחיקות מידע מתיק רפואי הינן בעיתיות ובייחוד כאשר מיד בפתיחת השאלה הינך מציין כי את סובלת "מחרדות" בנוגע לבריאותך.
אינך יכולה לצפות שעניין רפואי, ישאר בינך לבין הרופא בייחוד עם יתכן ויש לו השלכות על הטיפול הרפואי המתבקש בכאבים.
יחד עם זאת, הינך יכולה להפנות תשומת לב הרופא לעניין ולבקש ממנו לפעול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?