נכות כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות כללית
    דנה
    12/06/2011

שלום אני בת 31, הגשתי בקשה לביטוח לאומי לגמלת נכות כללית.
    ברקע: בעיית קרישה, אחרי תסחיף ראתי ואירוע מוחי חולף.
    מטופלת בקלקסן/קומדין.
    תת פעילות בלוטת התריס מטופלת באלטרוקסין
    היפרלפידמיה מטופלת בקרסטור 40 ואזיטרול 10
    אנדומטריוזיס קשה, מלווה בכאבים ואני נוטלת נרקוטיקה ואופיואידים לפי הצורך אמורה לעבור ניתוח להוצאת רחם. מטופלת בברזל בשל אנמיה.
    ואצירת שתן אני נזקקת לצינתורים בשל אי יכולת לתת שתן הרקע לא ברור יתכן בעיה נוירולוגית חשד לטרשת או מעורבות אנדומטריוזיס בשלפוחית
    לפני שבוע חזרתי מאישפוז בשל דלקת שתן שעלה לכליות
    אני מתאשפזת הרבה ובשל כך לא יכולה לעבוד סובלת מחולשה ומקושי בנשימה במאמץ קל, עייפות כרונית בטיפול פסיכולוגי עקב דיכאון
    אמא ל2 ילדים,
    קיבלתי תשובה מהביטוח לאומי די מהר ונקבע לי וועדה וכן רופא נוירולוג
    האם על סמך מה שכתבתי מגיעה לי נכות האם רצוי שאקח עו"ד???
    האם הוועדה תבקש ממני לעשות פעולות וכו'?? למה עלי לצפות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות כללית

הוספת תגובה

• נכות כללית - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    13/06/2011

וועדה רפואית אכן אמורה לבדוק אותם מבחינה פיזית, כאשר אני מניח שהמצאת להם את כל החומר הרפואי אודותיך.

אני סבור כי אם יכולת הביטוי שלך טובה ואם את יכולה להציג את המחלות מהן את סובלת בצורה מתאימה לוועדה, את יכולה להופיע לבד בוועדה (בייחוד כאשר התביעה כבר הוגשה).

תכיני לעצמף דף מסודר במסגרתו תרשמי מה הבעיות הרפואיות ואיך משפיעות הבעיות על התפקוד שלך בעבודה ובבית ותציגי אותו בפני רופאי הוועדה.

במידה והתשובה תהיה שלילית, אני מציע להיוועץ בעו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו