ניתוח לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לב
    רואן
    17/06/2011

שלום רב.
    אני בת 18 עברתי ניתוח לב לתיקון מום מולד לפני 4 חודשים . הגשתי תביעה לביטוח לאומי ואז הזמין אותי לוועדה בנהריה ואמרו לי שהתוצאה תשלח בדואר ואז הופתעתי שהזמינו אותי לועדה נוספת בעכו !!
    מה זה אומר למה לא נצנו לי תשובה ??
    עוד שאלה בבקשה האם בדרך כלל נותנים עבור ניתוח לב מסוג זה גם אם אני נראת היום בריאה ..?
    * אני לפעמים מרגישה דופק מיר ויש לי הזמנה לבצע תרשים הולטר האם לקחת את זה איתי לוועדה גם ?1

מקווה שתענה על כל השאלות ..
    תודה והמשך יום מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לב

הוספת תגובה

• ניתוח לב - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    19/06/2011

הוועדה הרפואית הפנתה אותך לרופא נוסף ולא במקום הרופא שבדק אותך בנהריה וזאת בכדי להעריך את נכותך באופן המלא ביותר.

הנכות הרפואית נינת בהתאם לנתונים הרפואיים ולבדיקות העזר. נכות תקפודית ניתנת בהתאם לשיעור הפגיעה בהשתכרות.

אם המסמך בדבר הבדיקה משקף את מצבך הרפואי הבעייתי , ברור שיש צורך להציגו בפני רופאי הוועדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב

רואן
    02/07/2011

בבקשה יש לי עוד שתי שאלות ורוצה תשובות מדויקות :-
    1. נכנס לי כסף בסכום של 4625 שקל וכתוב לי ( ב ל חד פעמי ) האם זה פעם אחת או זה עבור כמה חודשים מיום הניתוח ?
    2. האם אפשר לעבוד בתקופה שאני מקבלת כסף מהביטוח לאומי או שזה עלול לפגוע במשכורת .??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו