מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לברואן17/06/2011
שלום רב.
אני בת 18 עברתי ניתוח לב לתיקון מום מולד לפני 4 חודשים . הגשתי תביעה לביטוח לאומי ואז הזמין אותי לוועדה בנהריה ואמרו לי שהתוצאה תשלח בדואר ואז הופתעתי שהזמינו אותי לועדה נוספת בעכו !!
מה זה אומר למה לא נצנו לי תשובה ??
עוד שאלה בבקשה האם בדרך כלל נותנים עבור ניתוח לב מסוג זה גם אם אני נראת היום בריאה ..?
* אני לפעמים מרגישה דופק מיר ויש לי הזמנה לבצע תרשים הולטר האם לקחת את זה איתי לוועדה גם ?1
מקווה שתענה על כל השאלות ..
תודה והמשך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לב - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי19/06/2011הוועדה הרפואית הפנתה אותך לרופא נוסף ולא במקום הרופא שבדק אותך בנהריה וזאת בכדי להעריך את נכותך באופן המלא ביותר.
הנכות הרפואית נינת בהתאם לנתונים הרפואיים ולבדיקות העזר. נכות תקפודית ניתנת בהתאם לשיעור הפגיעה בהשתכרות.
אם המסמך בדבר הבדיקה משקף את מצבך הרפואי הבעייתי , ברור שיש צורך להציגו בפני רופאי הוועדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
רואן02/07/2011בבקשה יש לי עוד שתי שאלות ורוצה תשובות מדויקות :-
1. נכנס לי כסף בסכום של 4625 שקל וכתוב לי ( ב ל חד פעמי ) האם זה פעם אחת או זה עבור כמה חודשים מיום הניתוח ?
2. האם אפשר לעבוד בתקופה שאני מקבלת כסף מהביטוח לאומי או שזה עלול לפגוע במשכורת .??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?