מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד שהקרובים שלי ימותודדדד26/06/2023
כבר שנה שלמה שזה בא לי בגלים
אני חושבת הרבה על מוות של משפחה, חברים קרובים...
אני לא יודעת איך להתמודד עם זה ואני לא ישנה טוב,
יודעת שהכל בראש, ניסתי להתחיל להתאמן, לראות טלווזיה לקרוא ספרים, לצאת לבילויים אבל תמיד זה חוזר. בעיקר שאני לבד. אי אפשר שתמדי יהיה איתך מישהו 24/7. למרות שגם עם אנשים זה פתאום מופיע. אני לא יודעת איך להתמודד מרגישה מטורפת , רופא משפחה הביא לי וואבן, ציפרלקס, כלום לא עוזר לי, החרדות הלחצים תמיד קיימים. הקטע שאני לא מפחדת ממוות על עצמי, נטו על הקרובים. איך אפשר להמשיך ככה, ולא רוצה ללכת לפיסוכולג ולהרגיש משוגעת או לא תקינה עם עצמי[זה לא בהכרח ככה]. מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד ממות של קרובים
ד"ר אודי אורן01/07/2023שלום, טיפול תרופתי אינו הפתרון לבעיה שאת מציגה. מפתיע אותי שאין לך בעיה לקחת תרופות פסיכיאטריות אבל את חוששת ללכת לפסיכולוג. טיפול פסיכולוגי הוא דבר מקובל שלא מעיד על "שגעון/חוסר תקינות". ממליץ לך בחום לנסות טיפול פסיכולוגי. חבל שתמשיכי לסבול. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)