שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שמרית
    13/01/2008

משהו איום ונורא קרה. אני גרה עם שני ילדיי בשכונת כפר שלם בתל אביב. שכונה שהיא לא כל כך טובה. אתמול בני הגיע הביתה ב5 בבוקר. הוא בן 15. היום בבוקר נכנסתי לחדרו וחיפשתי בתיקו - מה שגיליתי גרם לי כמעט להתקף לב- הייתה שם סכין קפיצית ועליה מעט סימני דם.

אני יודעת שהוא פושע קטן, אבל עכשיו שמדובר בסכינים אני לא יודעת כבר מה לעשות. מה עלי לעשות? אנא עזור לי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לשמרית

ד''ר גיא אנוש
    13/01/2008

שמרית שלום,
    הנושא באמת לא פשוט. אין ספק שיש לו בעיה רצינית. אני משוכנע שאת בעצמך כבר ניסית כל שביכולתך כדי לדבר אתו ולשנות אותו, אך כפי שאת כותבת, הוא "פושע קטן" - וכנראה שהמצב כבר יצא משליטתך ואת זקוקה לעזרה חיצונית.
    בואי נקווה שמדובר "רק" בהתעללות בבעלי חיים או אפילו במשהו תמים, ולא חס וחלילה בילד אחר.

בינתיים, אני ממליץ לך לפנות ללשכת הרוחה המקומית, ולבקש סיוע בטיפול בילד - ואם הם לא יכולים לעזור - אפילו לפנות למשטרה, שמצדם ממילא יצטרכו ליווי של עובדים סוציאליים בטיפול בילד בעל נטיות אלימות ועבריניות. אני יודע שזה נשמע נורא להפעיל משטרה כלפי הילד שלך, אך זהו כנראה הסיכוי האחרון שלו לפני התדרדרות לחיים של פשע.
    בהצלחה,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיכוי שהוא לא ממש דקר מישהו

d
    13/01/2008

כי אז היה הרבה יותר דם וככל הניראה הוא חתך מישהו או משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש סכין פרפר אך זה לא אומר

.
    13/01/2008

שאני פושע לדעתי את צריכה לברר איתו על זה ומי הביא לו את הסכין לא ניראה שהוא דקר כי היה רק מעט סימני דם קשה לנתח את זה מהודעה אחת אבל לא ניראה שהוא ממש דקר מישהו בכל מיקרא ליפני שמביאים מישטרה(וככל הניראה צריך) כדי לדבר ולישאול אותו על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו