חשד שבתי שותה אלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד שבתי שותה אלכוהול
    רונית
    06/09/2011

שלום,
    בתי בת ה-13 מתנהגת מוזר לאחרונה. במהלך החופש הגדול היו ימים שהיא ישנה בהם יום שלם לאחר שבילתה בחוץ עד מאוחר.לעתים כאשר היתה חוזרת הביתה בערב, או שלא דיברה בכלל וישר נפלה על המיטה ונרדמה, או שלא הפסיקה לצחוק ולפטפט, אבל בצורה קצת חריגה. נדמה שכמה פעמים כשהיא נכנסה הביתה היא הלכה בצורה משונה כאילו היא קצת מתנודדת. ניסיתי לשאול אותה לגבי כך אך היא התעצבנה ואמרה שאני מתערבת לה בחיים ושהיא לא שותה אלכוהול. אני לא יודעת מה לעשות. מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד שבתי שותה אלכוהול

הוספת תגובה

• חשד שבתי שותה אלכוהול - תגובה

אבי יקיר
    07/09/2011

לרונית שלום,
    הייתי מציע לך ראשית לבחון מחדש את נושא הפרטיות של בתך מול הסכנות שהיא עלולה להמצא בהן. זה אומר שהחדר שלה וההתנהגויות שלה מחוץ לבית חייבות להיות תחת עיניים בוחנות. אינני יודע האם את היחידה שמטפלת בה? האם האב גם בתמונה? מה קורה בביה״ס? בקיצור, כדי להתמודד עם הבעייה חייבים לבצע מספר צעדי הכנה.
    בהצלחה
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו