מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היום גיליתי שהבת שלי משתמשת בחשישיעל06/12/2011
שלום רב,
הבוקר גיליתי, מתוך עיון בהודעות שנשלחו והתקבלו בנייד של בתי הצעירה שהיא משתמשת בחשיש. יותר מזה- היא גם נוסעת לאיזור התחנה המרכזית לרכוש את החומר. את כל זה הבנתי מתוך חיטוט במסרונים שלה.
יש לה ADD והיא לומדת בבית ספר מיוחד בתל אביב כך שהיא נוסעת לשם על בסיס
יומיומי (באוטובוס).
היא כמובן לא יודעת שאני מרגלת אחריה ואני לא יודעת עד כמה עמוקה הבעיה. איך אני בכלל ניגשת/ פותחת את הנושא הזה איתה (וכמובן שיהיו הכחשות וגם כעסים ואיומים וכל
קשת התגובות מצדה- אני בהחלט מוכנה לכך. אני רק שואלת את עצמי איך בכלל להתחיל להגיב ומה לעשות עם אינפורמציה שהתגלתה לי דרך "ריגול וחיטוט". זקוקה לעצה ועזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום גיליתי שהבת שלי משתמשת בחשיש - תגובה
יניב רוזן06/12/2011שלום יעל,
כיצד היית נוהגת אם היית מגלה דרך חיטוט כי בתך חולה (חס וחלילה כמובן) במחלה קשה? אני מניח שהיית מאד נחושה בדרישה שלך לטיפול הוגן.
להורה יש זכות ״לחטט״ כאשר עולות חשדות. אין לך צורך להתנצל זו האחריות והמחויבות שלך לדאוג לבטחונה ועתידה.
אני גם מציעה שתפני לאיש מקצוע או לאל סם כדי שינחו אותך באופן ההתעמתות ובאופן הפיקוח העתידי.
בהצלחה,
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)