שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    רן
    03/02/2008

קוראים לי רן אני בן 18

אח שלי בן 21 ומאז שהוא היה קטן הוא היה איטי הוא נפגע בלידה אבל לא היתה לו בעיה מוגדרת כמו פיגור או מחלה דומה

בכל מקרה כשהוא היה בחטיבה מכיתה ז' עד כיתה ח' נטפלו אליו ילדים מהכיתה שלו ומהשכבה שלו קיללו אותו כמעט בכל יום וגם נגעו בו נגיעות והרביצו לו

הוא סיפר להורים שלי מה קרה רק בכיתה ט' והוא לא המשיך ללמוד שם

כשאמא שלי שמעה היא התעצבנה והרימה טלאפונים אבל לא יותר מזה

בכל מקרה המצב הנפשי של אח שלי רע מאוד.. הוא היה בהוסטל עכשיו הוא לוקח כדורים והוא בבית איתנו והוא יושן כמעט כל הזמן הוא לא עובד או לומד ולא הלך לצבא ובעצם לא עושה כלום

אני חושב שכשאני יראה את אחד מהילדים האלה אני לא ישלוט בעצמי ואני לא חושב שאני אפילו ינסה לעצור את עצמי כי אם אני יראה אותם אני יפגע בהם קשה

עכשיו אני לא מבין כמה דברים מי האשם? הבית ספר? התלמידים? המורים?
    את מי צריך לתבוע
    אני יודע שהיתה תקרית אחת שדיברו עם ההורים שלי והמורים הבטיחו שהם ישמרו על אח שלי אבל הכל בעצם שקר וכך נראת מערכת החינוך
    אני זה שמטפל באח שלי עושה בשבילו הכל מכין לו והכל כי הוא לא יכול לעשות כלום לבד

מה אתם מציעים לי לעשות.. אם צריך לפנות לעורך דין האם אני יכול לפנות אליו לבד??? ואיזה סוג של עורך דין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• סליחה

רן
    03/02/2008

התכוונתי מכיתה ז' עד כיתה ט'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רן

ד''ר זאב וינשטוק
    05/02/2008

רן שלום

המכתב שלך עצוב וכואב וצר לי מאד על הסבל שלך. מאד התלבטתי כיצד לענות לפנייתך. אין לי ידע והכשרה במשפטים. לדעתי הלא מקצועית עליך לבדוק את העניין עם עו"ד המתמחה ברשלנות. אבל יש לי עוד עצה. ממכתבך עולה בברור שאתה סובל. אני מציע כי תפנה ותבקש עזרה מאיש מקצוע. לבד יהיה לך קשה להתמודד עם הכאב שאתה נושא.

בהצלחה
    זאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רן
    05/02/2008

אבל אני חייב להיות חזק אין לי ברירה אחרת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

ד''ר זאב וינשטוק
    05/02/2008

נכון, להיות חזק זה טוב..אבל אתה לא צריך להתמודד עם זה לבד.
    זאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה דברים

רן
    08/02/2008

קודם כל למדתי כבר שלאף אחד לא אכפת ממני או מאיך שאני מרגיש ואני תמיד ישאר לבד בסופו של דבר עם הכל

דבר שני.. אני לא יודע לאיזה אדם מקצוע לפנות וזה כמובן יגרום לי לעוד צרות בבית בנוסף לאלימות שיש בבית

ואני בעצמי הפכתי לאדם אלים..
    כמובן שאני לא חס וחלילה יפגע באדם סתם ללא סיבה אבל אם מישהו\י יקלל אותי או יפגע בי פיזית שזה כבר קרה אני עלול לפגוע בו קשה מאוד שזה גם כבר קרה והעצבים שלי לא נרגעים לא משנה מה קורה עדיין יש לי בפנים עצבים חזקים מאוד ואני לא מפחד מאף אחד

ויש לי זכרונות לא טובים שמעצבנים אותי מאוד ובסופו של דבר גורמים לי להיות מדוכא... בנוסף למצב של אח שלי והמצב הכללי בבית ואני מתוסכל מאוד אבל אם אני יתפרק אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יקרה .. ואני רציני

אני צריך לחיות עם כל החרא הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

ד''ר זאב וינשטוק
    10/02/2008

רן, ברור לחלוטין שאתה זקוק לעזרה. אתה יכול לפנות לעובד סוציאלי בלשכת הרווחה באיזור מגוריך. אני בטוח שתקבל גם יעוץ וגם תמיכה ללא כסף שיסייעו לך להתמודד עם המצב.

זאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רן

יעל
    19/02/2008

מכתביך העציבו אותי מאד וגרמו לי לרצות לעזור. בדרך כלל, אני לא מגיבה לדברים כאן, אלא לומדת מהם, אך הפעם החלטתי לחרוג ממנהגי.
    שמי יעל ואני בת 29, מזה 3 שנים אני מתעסקת בטיפול בנערים ונערות כמו שמתוארים כאן לעיתים. שיטת הטיפול הינה ייחודית מאד ומיוחדת. ובהגה המקצועית היא נקראת wilderness therapy.
    לדעתי אתה חייב לקבל עזרה, כמו שהציעו לך, וגם אח שלך חייב לקבל עזרה.
    אני מאמינה שאף פעם לא מאוחר ותמיד אפשר לעזור.
    אשמח לעזור גם או לפחות לשוחח איתך, נגעת בי ברגישות שלך ובכאב שלך.
    אתה יכול ליצור איתי קשר באימייל [email protected]
    או בנייד: 052-5242528
    בכל מקרה שיהיה לך רק טוב מהיום והלאה והמון בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל את מקסימה

מיכל
    20/02/2008

כל הכבוד על הצעת העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו