האם זו אלימות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו אלימות?
    אלמונית
    27/01/2012

ילדתי עם הפרעת קשב וריכוז הרופא המליץ שתשב בכיתה בסביבה רגועה וליד המורה המורה ביצעה זאת לאחר התערבות היועצת , השבוע הושיבה אותה בסמוך לטור שלה לחברה טובה שלה שבעצמה עם הפרעה נגשתי הבוקר למורה ושאלתי אותה בעדינות עם היא חושבת שהסביבה של בתי בסדר וביקשתי אם היא יכולה להעביר את הילדה למושב האחר אם תראה שיש הפרעה
    תגובתה: יש לי עוד המון תלמידים עם בעיות כמו של בתך ואני לא יכולה לעשות כלום עניתי לה שרק תשים לב
    היא הלכה והעבירה את הבת שלי מקום , בתי התנגדה בכל תוקף לאות מחאה אמרה לה לצאת לעשות סיבוב אלה התנגדה הפתרון של המורה הרימה את השולחן והשאירה אותה רק עם כיסא ואת התלמיד שיושב בשותפות באותו שולחן העבירה למקום אחר האם זו לא אלימות עם תוכן השפלתי מה עליי לעשות ובנוסף כתבה הערה במחברת קשר שאני אשוחח עם בתי ,התקשרתי והיא לא עונה לי השארתי הודעה דחופה לא חוזרת שלחתי לה מייל שזה לא יעבור בשתיקה ואני אפנה למנהלת בית הספר כי בתקנון בית הספר תלמיד שלא מקשיב למורה המורה צריכה לשוחח ואח"כ לשלוח להורים מכתב ומנהלת אבל לא להגיב כפי שהגיבה מקווה שפניתי לכתובת הנכונה אני מאוד נסערת ולא יודעת מה לעשות ומי צודק כל הזמן שתקתי שלא תנקום בבתי ואני רואה שזה נכון שהים שהתערבתי זה הרס לבתי את היום תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו אלימות?

הוספת תגובה

• האם זו אלימות? - תגובה

יניב רוזן
    31/01/2012

שלום,
    תגובתה של המורה, כפי שאת מתארת, נתפסת כחסרת סבלנות ואגרסיבית (לטעמי האישי). זכותך לגשת למנהלת ולדרוש את תשובתה באשר היא, גם אם זה אומר להגיע לבית הספר יותר מפעם אחת.
    מלבד המנהלת ניתן לפנות לבעלי תפקיד מעל למנהלת- מפקח, משרד החינוך ועוד.
    אך לטעמי יטב לו תפני למורה ותבקשי לשוחח איתה. בהזדמנו תפרשי בפניה בנחת את התעצומות הרגשית וכו׳. במידה והדברים יחזרו בכול דרך ואופן תוכלי לפנות לדרגים גבוהים.
    ישנם אתרים ופורומים של משרד החינוך ואירגוני הורים אליהם ניתן לפנות ולהתייעץ.
    בהצלחה.
    יניב 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו